Image default
Rygge Storsenter

Sam fikser pigger i skoene! Forberedt på glatt føre?

Rett overende på glatta….. vi kjenner vel alle problemet, men velger å tro at vi er så stødige på bena at joggesko ikke skulle by på en ufrivillig tur på ryggkulen. Fortvil ikke, det er hjelp å få. Sam Fikser på Rygge storsenter står klar for å hjelpe deg med pigging av alle typer sko.

Glatte joggiser eller støvler som går fortere bakover enn forover er ikke lenger et problem. En snartur innom Sam Fiksers lille hule på Rygge Storsenter vil kunne gjøre deg trygg på isen. 

Kort ventetid
Sam Salman Usman, bedre kjent som Sam Fikser, er forberedt på storinnrykk denne høsten. De fleste størrelser og dimensjoner av pigger er på lager, slik at han kan hjelpe sine kunder på kort varsel. Dette er en del av forretningskonseptet – smiler Sam. Her skal ting fikses mens du venter, eller tar en runde til senteres mange flotte butikker. 

Der er det ikke noen problemer som er for store, eller for små. Sam fikser det meste mens du venter, eller du tar en liten handlerunde på senteret.

En kunde som kom haltende inn med en sko med løs såle, fikk en liten handlerunde på sokkelesten mens skoen ble som ny igjen. – Måtte ha litt tid slik at limet tørket – smilte Sam da han leverte skoen tilbake til en meget fornøyd kunde.

Allsidig
Det vi skulle snakke om i dag var pigging prøver jeg meg igjen. Alle samtaler med Sam penser over på alle mulige ting. Han driver jo med så mye. Alt fra en knapp i olabuksa til større søm reparasjoner og mobiltelefoner som sliter med knuste glass o.l.

Sam finner frem pigger han bruker. Det er tre forskjellige størrelser og disse skrus inn i sålen sammen med en liten dråpe lim. Vipps – så er du utstyrt med «piggdekk». Hele operasjonen tar bare noen minutter og utføres som regel mens du venter.

Bakdelen med slike pigga sko er at man helst ikke skal vandre rundt inne i butikker og andre fine gulv. Da er det lurt å ha med seg et par med innesko i veska og bytte på bena.

Denne form for sklisikring må jo være ideell for joggere og andre som beveger seg raskere enn gjennomsnittet utendørs med treningstøy og refleks. 

Det er bare å skli opp til fikseren så fikser han det….

Tekst Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Skjønnhet og velvære med god samvittighet hos Body Shop på Rygge Storsenter

mortensen

AlfaWiz Moss er noe for seg selv

mortensen

Ønsker flere skravlekopper på Rygge storsenter

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy