Image default
Nytt på Høyda Rygge Storsenter

Feel inn i lokalene etter Hanne’s

Det er alltid hyggelig å ønske velkommen til nyinnflyttede butikker på Rygge Storsenter. Etter at Hanne’s ryddet hyllene, har vi ventet i spenning på nykommeren Feel. Dette er en allsidig interiørbutikk med det lille ekstra som gir deg gode ideer til hva du selv kan skape hjemme.

Da de avsluttet sitt forhold på Amfisenteret i sentrum, var det hos kundene knyttet stor spenning til om hvor deres nye butikk vill havne. Da lokalene etter Hanne’s ble ledige, ble Rygge Storsenter stedet for den nye butikken til Feel. Her har de fått større og lysere lokaler med en superflott posisjon på det populære senteret i Høyda handelsområde. 

Spennende flytting
Det var knyttet stor spenning til hvordan flyttingen ville slå ut blant kundene – forteller butikksjef Helena Onnerfelt, og legger til at denne bekymringen viste seg å være totalt ugrunnet. De trofaste kundene fra sentrum har dukket opp i stort antall, samt mange nye. Det er virkelig trivelig å være på jobb her – smiler hun. 

Selv har tiltrådt stillingen som butikksjef ved åpningen her i Rygge, men fler av de ansatte har fulgt med fra sentrum og de er alle kjempefornøyde med resultatet av flyttingen.

Gave og interiørbutikk
Å gå inn i en Feel-avdeling skal gi deg noe mer enn muligheter for å handle produkter. Du skal få med deg noe på veien; ideer til hva du selv kan skape hjemme – mener Onnerfelt. Det er ofte ikke mye som skal til for å skape et annet uttrykk – eller fornye det du allerede har – fortsetter hun. Uansett om du har lite eller mye plass og mye eller mindre penger å bruke på det, skal hjemmet ditt fungere både til hverdags og til fest. La oss bidra til at du som kunde finner de produktene som passer best for deg. Hovedtanken i Feel er å bygge opp et tidløst basis-sortiment av god kvalitet til gode priser.

Med en kjede i ryggen som omfatter nesten 40 butikker over hele landet, gir det mye kunnskap og gode innkjøp som kommer våre kunder til gode – mener butikksjefen.

Stadig fornyelse i utvalget
De ulike sesonger-sortimenter vil gjerne påvirke endringer i vareutvalget. Sesongene vil avløse hverandre og på den måten vil du stadig finne nye spennende produkter, samtidig som du skal kunne stole på at basisproduktene blir i butikken over tid.

Feel er en gave- og interiørbutikk. Onnerfelt forteller at de selger alt fra tekstiler, puter og malerier til andre interiørartikler og krydder. Det var tydelig at endel kunder savnet butikken vår etter at de var burte fra bybildet en periode. Det er flott å være tilbake. De gamle kundene vil nok kjenne igjen butikkonseptet og vi er meget fornøyde med hvor lys og fin vår nye butikk har blitt – avslutter butikksjefen hos Feel i Rygge Storsenter.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Ny hørselsekspert på plass i Lilleeng Helsepark

mortensen

ROCKA møbler

mortensen

Verdens største eiendomsmeglerselskap inntatt Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy