Image default
Mat & Drikke Rygge Storsenter

Combo restaurant 5 år – Suksessbedrift på Rygge Storsenter

Eier og daglig leder Jian Ke hadde stor tro på sitt konsept. Da det på åpningsdagen, og de første dagene etter, sto kø langt utenfor døren ble han virkelig styrket i troen på at dette skulle gå bra. Jian Ke driver Combo restaurant sammen med sin kone og har hele 16 ansatte til å hjelpe seg. 

De feirer i disse dager 5 års jubileum med restauranten på Rygge Storsenter, og er storfornøyde med utviklingen i de fem årene som har gått. Mottagelsen og tilbakemeldingene fra kundene viser at konseptet vi utviklet, sammen med matens kvalitet og smak, var midt i blinken.

2 minutter pr kunde
Målet er at ekspederingen skal gå hurtig og effektivt. Kundene skal ikke stå med varm mat på tallerkenen og vente på å betale i kassa. Ekspeditøren tar deg med hele runden og fra han sier «værsegod» til du har betalt, skal det ikke gå mer enn to minutter. Det er målet og vi klarer som regel å leve opp til det – smiler en strålende opplagt daglig leder Jian Ke.

Flere retter
Konseptet er en form for buffet. Det er en rekke med panner med ulike retter som holdes varme av gassbrennere. Kunden kan selv velge etter hvert som man beveger seg mot kassa og det kan havne flere forskjellig retter på en lang tallerken. På den måten kan du ved neste besøk kanskje bare fråtse i din egen spesielle favoritt.

Over 300 måltider
På spørsmål om hvor mange gjester som er innom her hver dag, smiler den blide kineseren og forteller at en fredags lunch har vi hatt opptil 150 måltider levert. Da sammen med middager og Take Away passerer vi over 300 måltider. Tilbakemeldingene fra kundene er ubetinget god, og det håper vi å kunne fortsette å få. Vi satser stort på kvalitet. Selv om vi bestreber oss på at ekspederingene skal gå raskt, firer vi overhodet ikke på kvaliteten – sier Jian Ke.

Lokale råvarer
For at alle våre råvarer skal være friske og ferske til enhver tid, satser vi ubetinget på lokale leverandører. Ikke alle ingredienser i kinesisk mat er å finne i handelen her i Norge, men vi har via smak og erfaring funnet frem til erstatninger som gjør sluttproduktet førsteklasses og kan trygt omtales som kinesisk mat.

Vanvittig økning
At mossinger og ryggefolk har satt pris på maten og konseptet er det ingen tvil om. Jian Ke er strålende fornøyd med tallenes tale. Etter en oppussing og investering i lokalet på nesten 3 millioner, har restauranten i dag en omsetning på rundt 10 millioner. Alle sommerfuglene som romsterte i magen ved åpningen er fløyet sin vei. Nå er alt bare morsomt og vi gleder oss til fortsettelsen.

Det må til slutt innrømmes at «Høyda’s» utsendte har en frykt for alt mat som domineres av sur/søt smak. Troen på at all kinesisk mat var av denne type, er nå for alltid fjernet. Noen smaksprøver fra buffeten ga gourmet opplevelser som virkelig fristet til gjentakelser. 

Takk for maten Jian….

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Suksess med «unormale priser»

mortensen

Mix Rygge Storsenter; Softis om vinteren er undervurdert

mortensen

Leverer fantastiske tall i jubileumsåret

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy