Image default
Fritid

Perry & Williams Caravan i Råde: – Suksess i nytt bygg

Etter ett år i sitt nye bygg, kan Perry & Williams Caravan vise til en omsetning på nesten 120 millioner. 20 ansatte boltrer seg i 6300 kvadratmeter. Med 150 caravanenheter under tak er det nok å velge i – smiler daglig leder Sverre William Olsen.

Det synes godt fra E6 der det ruver med kjempeskiltet som forteller om at her ligger Perry & Williams Caravansenter som er Norges største caravansenter. Utstillingen omfatter ca. 150 enheter og alle er under tak forteller en tydelig stolt eier og daglig leder Sverre William Olsen.

Dethleffs i 39 år
Perry & Williams caravansenter forhandler tre kvalitets merker i både bobiler og campingvogner. Det er Dethleffs som de har vært forhandler av i hele 39 år og sammen med Hobby og Fendt spenner de over et stort område i flere prisklasser. 

Kvalitetsmessig ligger vi nok i det øvre sjiktet smiler Olsen og legger til at biler og vogner finnes i utrolig mange modeller og størrelser. De aller fleste som drømmer om bobil eller campingvogn kan nok finne det de ønsker her hos oss mener Olsen.

Rullende service
Et moderne og velutstyrt serviceverksted med fem ansatte teknikere sørger for at alle kunder får den hjelpen de trenger. To servicebiler server alle kundene som befinner seg på campingplasser i område fra Skeikampen til Gøteborg. De to bilene er på veien 11 måneder i året, og kjører til sammen nesten 70000 km. Det er selvfølgelig ikke bare feil de server, men også nyanskaffelser av teknisk utstyr samt reparasjoner av forsikringsskader.

Velassortert utstyrsbutikk
Det første alle etablerte caravanister søker når de kommer til et caravansenter er utstyrsbutikken. Det har vi tatt konsekvensen av smiler en fornøyd daglig leder da han informerer oss om at 550 kvadratmeter av lokalene har blitt butikk. 

Her skal du kunne finne det meste av det du trenger til en vellykket campingtur, samt at vi prøver å holde et godt hjelpende lager av reservedeler av ting som kan ryke ved bruk. Spesielt på den elektriske siden synes utvalget å være bra, men også innen telt og møbler har de ofret mye plass på et bredt utvalg. 

Stellplass – Bobilparkering
På utsiden av det store bygget har det blitt lagt til rette for 8 overnattingsplasser med strøm, tømmefasiliteter og et moderne serviceanlegg med dusj og wc. Sverre William Olsen smiler litt oppgitt da vi undrer om hvorfor ikke denne plassen er merket av på veien utenfor? Veimyndighetene mener det er ment i markedsmessig hensikt, og tillater ikke slike opplysninger langs motorvei. 

Konsekvensen er at det blir overnattet på parkeringsplasser rundt om, og dessverre er det da mange som tømmer spillvann og toalettvann i veikanten. Olsen påpeker at dette siste er det bare et lite mindretall som tillater seg, men dessverre ødelegger disse for alle caravanister langs veien. Han synses det da måtte være en bedre løsning at de kjørende ble opplyst om at de kunne tømme og sove ved siden av hans bygg.

Hyggelig mottakelse
Når du kommer inn i lokalene på caravansenteret i Råde er det nesten så du føler varmen. Du blir møtt med et stort smil og godt humør av personale som iverer etter å geleide deg i riktig retning av hva du er på jakt etter. 

En kundelounge med kaffe, vafler og… ja du leser riktig, egen softismaskin. Etter et besøk rundt i utstillingen, er det ofte at det kreves små familieråd for å bestemme seg for hvilken bil eller vogn man skal velge. Da er det godt å kunne sette seg ned med en kopp kaffe og noe å bite i. En meget god løsning.

Vi ønsker Perry & Williams caravan lykke til videre med storsatsningen. Noe så bra, må jo bli bra.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Caravelle Tours reddet av gamle kunder!

mortensen

Fra disse lokalene skreddersys gruppereiser til hele verden

mortensen

Moss Skiklubb trenger hjelp fra alle mossinger

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy