Image default
Fritid

MFK’s fotballskole: Fotballglede i høstferien

I skolens høstferie arrangeres det ulike aktiviteter rundt omkring i distriktet. En av disse er Moss Fotballklubbs høstcamp. På Melløs har det nemlig vært full fart hele uken og nærmere 70 barn i aldersgruppen 6-12 har vært i sving i sammen med dyktige instruktører fra arrangørklubben.

Dennis Enerhaug har hatt ansvaret for årets høstcamp og han kan fortelle at de har hatt noen flotte dager på Melløs med et svært variert program.

– Dette her vært helt supre dager. Det tror jeg faktisk at samtlige deltagere og instruktører kan enes om. 

Vi har delt inn i grupper etter alder for å få best mulig utbytte for alle og hver dag har vi presentert et nytt tema. Variasjon er viktig når man skal holde hjulene i gang fra mandag og til fredag, forteller han.

Avslutningsdagen på høstcampen har i år som foregående år vært forbeholdt turneringsspill. Det er selve rosinen i pølsa for de aller fleste, forteller Enerhaugen.

– Vi hører jo at praten går jevnt gjennom hele uka blant deltagerne i forhold til fredagens innhold. Det er store forventninger i luften til denne dagen som innledes med en fotballkamp mellom instruktørene og utøverne og avsluttes med en innbyrdes turnering. 

Fredagen har alltid vært en merkedag på disse aktivitetene og det kommer den garantert til å fortsette å være, uttaler han.

Related posts

Fra disse lokalene skreddersys gruppereiser til hele verden

mortensen

Pensjonert språkmann tegner tegneserier – i den gamle Skofabrikken

mortensen

Tannfeen på Høyda sponser ungdom og padel

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy