Image default
Nytt på Høyda

PC Hjelp AS flytter til Varnaveien 35

Etter en lang betenkningstid har firmaet PC Hjelp AS bestemt seg for å flytte. Valget på nye lokaler falt på Varnaveien 35 i andre etasje rett over frisøren og Skoland. Her vil de få mange ganger så store lokaler, som slett ikke blir vanskelig å finne. Du finner dem til høyre på toppen av trappen, ved siden av heisen.

Nå som avgjørelsen er tatt, er det bare smil og glede. Vi gleder oss alle sammen til nye lokaler hvor vi slipper å sitte oppe på hverandre mens vi repper PC’er. Ikke er det helt greit heller at kunder som venter ser hva som kommer opp på skjermene som er under reparasjon. 

16 år som pchjelper
Geir Anders Hansen stiftet firmaet i 2003 med bedriftsmarkedet som det naturlige mål. Etter en liten nedgang i bedriftkundenes investeringsvilje i 2008 var det privatmarkedet som sørget for at PC Hjelp AS fortsatte fremgangen. Privatmarkedet er viktig for oss i det totale konseptet – sier Hansen, og han forteller at selv om det er bedriftsmarkedet som sørger for den største aktiviteten er det tusenvis av private pc’er der ute som tidvis trenger hjelp.

Hovedkontor
Firmaets hovedkontor blir nå liggende i Varnaveien 35. Et oppgradert privatmottak vil ivareta denne delen av markedet samtidig som velkvalifiserte fagarbeidere vil betjene helpdesk mot bedriftsmarkedet. De nye lokalene vil også i større grad en tidligere kunne vise frem løsninger og utstyr som kan leveres både til bedrifter og private.

Repavtaler
Vanlige reparasjoner på private maskiner har en responstid på 3 til 5 virkedager. Dette er godt innenfor hva konkurrenter, som ofte må legge til frakt/transporttid på sine leveringstider, kan levere. Vi har også mulighet til å levere hasteservice – smiler Hansen og legger til at da begynner vi på maskinen umiddelbart og leverer den tilbake så snart problemet er fikset.

Komplette løsninger
Datamaskiner selges mange steder smiler Hansen og legger til at hos PC Hjelp AS får du komplette dataløsninger etter hva ditt behov er. Vi installerer de programmer du måtte trenge og kommer gjerne hjem til deg og sørger for at alle de løsninger du har kjøpt fungerer. Dette omfatter da ditt lokale trådløse nettverk, printer, mail samt andre backup og hjelpeprogrammer og ikke minst de spesialprogrammer du har valgt ut. Alt skal virke når vi drar – smiler Geir Hansen.

Kundene følger med
Geir Hansen er ikke redd for at kundene ikke skal følge etter til Høydaområdet. Vi blir liggende veldig sentralt, og får eksponert oss rett mot hovedferdsåren som jo er Varnaveien. Det blir lettere å parkere, samtidig som sentrum en periode nesten blir ufremkommelig.

Samtidig som Hansen lekser opp alle fordelene han regner med at flyttingen vil innebære, mener han at det også vil bli vemodig å ikke ha sitt virke i Amfisenteret. Etter 12 år på samme adresse blir det rart å ikke finne veien dit hver dag. Han påpeker at kundene vil finne de samme blide ansiktene på toppen av trappen i Varnaveien.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen


Related posts

Har klokketro på estlandsk lettvekter

mortensen

Sparebank1: Nå er det trendy for unge å spare

mortensen

Nye Mosses er tilbake på plass

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy