Image default
Hjem & Fritid Nytt på Høyda

Obs Bygg Moss har grill sesong hele året

Grill er ikke lenger hva det engang var. Før grillet man om sommeren. Nå griller mange hele året og utvalget av både griller og tilleggsutstyr har blitt enormt. Obs Bygg Moss på Årvoll er et synlig bevis på dette.

Det første som møter en når man går inn døren hos Obs Bygg på Årvoll er et bredt utvalg av grill og dertil hørende utstyr. Det hele er rett og slett et imponerende skue. Er man på utkikk etter en ny grill er muligheten for å finne noe som faller i smak meget god enten man er helt fersk i gamet eller en dreven grill sjef. Det flotte er at utstillingen står der hele året.

Ann-Kristin Strand har et stort utvalg av grill tilbehør

– Det stemmer. Her hos oss får du alt som har med grill å gjøre hele året gjennom. Det er et bevisst valg som vi har tatt og erfaringene vi har gjort oss så langt har vært positive. Det selges selvfølgelig mest i vår og sommerperioden, men også i forbindelse med julehandelen opplever vi at det går unna. Det er nok flere som har fått ny grill i julegave, smiler varehussjef Ann-Kristin Strand.

Fra kull grill via gass og til pellets
Etter å ha tatt en rask titt rund i grill avdelingen ser vi at variasjon av typer griller er stor. Det må til forklarer Strand.

– Det er så forskjellig hva folk etterspør. Noen er fornøyde med en enkel gassgrill med to brennere, mens andre igjen ønsker noe mer. Når det er sagt så handler jo dette om mye mer enn grill ved hjelp av gass. Her har vi både elektriske griller, pellets griller og selvfølgelig den gode gamle kulegrillen. Den har faktisk fått en liten renessanse, forteller varehussjefen. 

Rikelig grill utvalg 
Tidligere bestod grilling for det meste av å benytte grillens rist og ferdig med det. Den tiden er for lengst over. Nå finnes det et enormt utvalg av tilleggsutstyr. Hos Obs Bygg kan de blant annet tilby pizzasteiner, wokgryter, stekepanner, spyd til bruk ved steking av fjærkre, Quesedilla-rist, Tacoskjell-holder og selvfølgelig lys til å koble på håndtaket slik at du ser maten når du griller etter mørkets frembrudd. Kjekt når du griller vinterstid, skyter Ann-Kristin Strand inn.

– Det er jo fler og fler som grillet hele året. I vinterhalvåret er det jo som kjent en god del mørkere og da kan dette være praktisk. Eller ser vi det er flere og flere som tyr til grilling på bålpanner vinterstid. Til det får man selvfølgelig også rikelig med tilleggsutstyr, smiler hun.

Viktig med ekstrautstyr. Lys til grillen er viktig når det er mørkt ute.

Enklere blir det ikke
Når vi ber Strand om å plukke frem en bestselger blant det rikholdige ekstrautstyret trenger hun ikke lang betenkningstid.

– Jeg går for grillmatten. Ved å legge denne over grillristen kan du steke det du måtte ønske helt som vanlig rent bortsett fra at du slipper å rengjøre risten i etterkant. Da samles alt som normalt sett drypper på selve matten. Etter bruk er det bare å rengjøre den i oppvaskmaskinen. Deretter er den klar til å anvendes igjen. Nesten et must spør du meg, avrunder Strand.

Tekst: Petter Andresen
Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Nå kommer Intersport Outlet til Høyda

mortensen

Autobuss AS: Fredrikstadfirma har flyttet til Moss

mortensen

Blomsterjul hos Urstad Blomsterhjørnet

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy