Image default
Mat & Drikke Nytt på Høyda

Nye Mosses er tilbake på plass

Med Sayit Erdovan (28) ved roret er den kjente butikken på Høyda tilbake i full drift. Kundene er heldigvis på vei tilbake og vareutvalget er snart like stort som tidligere.

Med en av byens beste utstillinger av med frukt og grønnsaker har de fleste fått med seg at aktiviteten er i gang hos Mosses Delikatesser igjen. Den unge eieren har på tross av sin unge alder allerede over 8 år i butikk og med sitt smilende og vinnende vesen har han jobbet hardt og fått kundene tilbake.

Etter brannen har det blitt pusset opp og bygget om etter alle kunstens regler. Resultatet er en 180 kvadratmeter med innbydende butikk hvor de irriterende høydeforskjellene er utjevnet, og mange unødvendige skillevegger er fjernet. 

Det er god plass mellom reolene og vareutvalget er tilnærmet tilbake til gamle høyder. Bare en del av Østens utvalg av grønnsaker mangler, men det er på grunn av problemer med frakten med fly. Når dette kommer på plass etter koronaproblemene vil også dette utvalget bli like stort om ikke bedre enn tidligere.

Flere søknader om ytterlige ombygginger er hos kommunen for godkjenning. Dette vil gi noen fler kvadratmeter butikk og gi plass til andre prosjekter som ligger på vent. Ikke bare for ombygginger, men også på grunn av problematikken med koronarestriksjonene. 

Salg av Pizza er allerede i startblokkene, og vil settes i gang så snart restriksjonene tillater dette. Fremtiden ser lys ut smiler den meget opplagte kjøpmannen Erdovan. Alle kundene blir tatt imot med hyggelige kommentarer og mange smil. 

Det er hyggelig å handle hos Nye Mosses Delikatesse AS

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

MOSSESALONG ÅPNER PÅ LILLEENG HELSEPARK

mortensen

Varnaveien Mineralvann: Gleder oss til å ta fatt på et nytt kapittel

mortensen

Ost i mange varianter og smaker i lokalene til Rygge meieri

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy