Image default
Nytt på Høyda

CAS – Computer Accessories Scandinavia

Fra den spede begynnelse i Klostergaten for 26 år siden har utviklingen til CAS gått fra en datatilbehørsbutikk til en leverandør med topp avanserte digitale løsninger i porteføljen. Vi har fulgt med i utviklingen – forteller daglig leder og partner Kjell Iversen. Etter en mellomlanding på Årvoll i rundt 12 år, har de nå flyttet inn i topp moderne lokaler i Varnaveien 43E. Vegg i vegg med Sparebank1 Østfold Akershus.

Vi har fremdeles en del rekvisita – smiler Iversen, og henviser til et lager på rundt 100 kvadratmeter. Her er det nok ikke den typen rekvisita som ligger i ordet – legger han til og viser oss et lager med en del maskiner, kabler og printerfarge av ulike typer.

Omorganisering

Siden starten i Klostergaten med fem gode venner som eiere, har fire av gründerne gått av med pensjon. Det er bare Tom Christoffersen som fremdeles holder ut, og hans kunnskapsbank er gull verdt for oss – forteller Iversen. Med kvalifiserte IT og AV utdannede selgere er CAS klare for en ny hverdag med kunder som krever mye av sine leverandører. Vi har stor tro på at vi holder det nivået som behøves – forteller Iversen. Med den utviklingen som vår digitale hverdag har tatt, har vi satset stort på kompetanseheving, videreutvikling og etterutdanning av våre ansatte. 

Flere ansatte

Med våre nye moderne lokaler og stadig utvidede kundeportefølje viser det seg at vi ganske raskt vil ha behov for flere medarbeidere. Vi er konstant i markedet for å finne de rette personene med de ønskede kvalifikasjoner. Det kan gjerne være nyutdannede, da vi mener vi er gode på å utdanne og utvikle våre medarbeidere slik at de kan fylle det behovet vi trenger. Vi ser ikke bort fra at vi om få år regner med at vi omtrent har doblet antall ansatte i CAS.

Digitale møterom

En av spesialitetene er ulike løsninger av digitale møterom – forteller Robert Skutle som er ansatt i salgsavdelingen. Det baserer seg på ulike kamera og skjermløsninger som muliggjør møter med lange avstander mellom møtedeltagere. Vi benytter blant annet Teams og leverer alt som behøves for å benytte denne løsningen. Ofte er det spesialtilpassede løsninger som ønskes. Kundene er opplyste og kravstore når de sender en forespørsel om ulike løsninger.

Sikkerhet

Sikker er et nøkkelord – forteller Skutle. Med dagens utsatte digitale verden er vi veldig på hugget etter å levere sikkerhet på et høyt nivå til våre kunder. Med gode sikre backup løsninger, som reduserer problemene hvis en «Ransom ware» skulle snike seg inn i systemet, er viktig for at våre kunder skal kunne opprettholde drift og bruk av sine datasystemer.

Servere og skyløsninger

Vi leverer alt fra lokale servere til avanserte skyløsninger, og dette krever at vi har kvalifiserte konsulenter som til enhver tid er klare til å ta tak i og løse problemer som måtte oppstå. Da har vi nettløsninger som gjør at våre konsulenter umiddelbart kan logge seg inn og starte problemløsningen i kundens nettverk.

Computer Accessories Scandinavia er absolutt en aktør å regne med i markedet – smiler Kjell Iversen fornøyd. Selv med en omsetning på vel 51 millioner er vi sultne på mer. Med fem positive eiere i ryggen legger vi bredsiden til og satser for fullt i årene som kommer. Moralen er høy og vi må innrømme at vi er grådige etter en større markedsandel – avslutter daglig leder Kjell Iversen i CAS.

Related posts

Åpnet Lille interiør i stor skala

mortensen

Thomas (34) er klar for å løfte Actic Moss til nye høyder

mortensen

Nå kommer Intersport Outlet til Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy