Image default
Moss

Ole Kristian Martinsen: «Annerledes og stolt»

Byens ambassadør mot mobbing hviler ikke på laurbærene. Han er allerede i gang med forberedelsene til høsten store event, nemlig arrangementet mot mobbing og for annerledelshet og inkludering. Ole Kristian Martinsen håper at dette skal kunne bli et fast arrangement den siste onsdagen i september.

28. september er den siste onsdagen i september dette året. Da her vi store planer forteller en ivrig Ole Kristian Martinsen til Høyda avisa. Vi har lagt opp til et meget beskjedent budsjett som vi håper vi kan ro arrangementet i land med. Det er mange ivrige sjeler som står bak dette initiativet.

Prosjektgruppe
Det er opprettet en egen prosjektgruppe som jobber med initiativet til byens ambassadør «Mot Mobbing» Ole Kristian Martinsen. Han har fått med seg Trond Martinsen, Herman Bugten og Tone Bentzen til å bistå seg med de mange praktiske tingene i forbindelse med et slikt stort arrangement. Økonomien er en ting – sier Martinsen, men det er tusen ting å tenke på og da er det behov for noen flere hoder – smiler han.  De har lagt opp til et meget beskjedent budsjett, men de fleste deltar uten vederlag. Velrennomerte foredragsholdere og en del «kjendiser» fra byens kulturverden har sagt at de skal bidra uten annen påskjønning enn et «tusen takk». Dette setter vi stor pris på – sier Martinsen og gleder seg til et flott arrangement.

Økonomisk støtte
Med et budsjett som er på beskjedne kr. 45000,- håper vi kunne dra dette i land. Dette skal dekke leie av Moss Kulturhus scene 2 i samfunnssalen med plass til hele 250 mennesker, samt teknikere og diverse rekvisita som er påkrevet. Vi håper at så mange som mulig vil være med å bidra til dette økonomisk. De kan enkelt vipse 589825, eller sette inn sitt bidrag på konto 1224 33 09202 v/Tone Bentzen og merke bidraget med «Annerledes og stolt» Alle store og små bidrag mottas med stor takk. Vi ønsker at hele arrangementet skal være gratis, slik at alle som vil kan delta. Derfor er det nødvendig med denne henvendelsen om økonomisk støtte.

Foredrag og fakkeltog
I tillegg til at vår egen Ole Kristian vil bidra med sine opplevelser og erfaringer som mobbeoffer fra scenen, vil ikke ukjente Abid Raja snakke om sin erfaring med utenforskap og annerledelshet. De som har lest Rajas bok «Min Skyld», vet at han har en meget sterk historie å fortelle.

I forkant av denne store samlingen i Moss Kulturhus vil det bli et samlende fakkeltog gjennom sentrum. Sammen med byens ordfører vil Ole Kristian oppfordre så mange som mulig å delta. Fakkeltoget vil være samlet under paroler som «Stopp Mobbing», «Annerledes og stolt», «Annerledelshet = Ressurs» og «Du er spesiell»

Ole Kristian Martinsen er ikke den som hviler på sine laurbær. Han er stadig aktiv med sin kampanje mot mobbing. Han er utrettelig og viser et ukuelig pågangsmot. Han fortjener vår støtte og hjelp. Dette kan du vise ham ved å sende ditt økonomiske bidrag til «Vi er alle annerledes». 

Ønsker du å høre Ole Kristians historie har du også muligheten under Verdifestivalen den 17. september 2022.

Tekst og Foto: Ivar B Johansen

Related posts

Da Edvard Munch regjerte på Grimsrød, Jeløy

mortensen

For Tiril og gjengen er ingen dager like

mortensen

Skarmyrakvartalet – sentralt og grønt boområde

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy