Image default
Nytt på Høyda

Delete IT og Bruktmarkedet med «ny-gamle» PC’er

Ettersom Delete IT hos Personalpartner har blitt mer og mer etablert, slik at oppdragene med sletting og gjenbruk av brukt datautstyr har øket, har nye og gode ideer for ombruk av «restaurerte» datamaskiner formet seg mer og mer. Arbeidslederne Helge Brynildsen og Sven Åge Markussen, mente at her var det mye salgbar vare. Og hva var da mer naturlig enn at dette ble videresolgt til nye brukere gjennom Calbergveien Bruktmarked.

Her har vi både plass og åpningstider som kan passe mange – sier en fornøyd Sven Åge Markussen i Bruktmarkedet. Vi har i starten begynt litt forsiktig, men utvidelsen av utvalget vil øke etter hvert som etterspørselen kommer – legger han til.

Rimelig datamaskin

Er du på utkikk etter en rimelig og nyrestaurert bærbar datamaskin, finner du den kanskje i vår nye avdeling for pent brukt datautstyr – sier en entusiastisk ekspeditør Daniel Rene Jøraas, og viser oss flere modeller av bærbare data-
maskiner. Disse var faktisk ganske moderne for bare veldig kort tid siden – sier Jøraas og forteller at de har blitt komplett slettet etter at tidligere eier ikke lenger hadde behov for den. Maskinen er det ingenting i veien med, men den har blitt sent til Delete IT for sletting og gjenbruk fordi den ikke lenger er av de nyeste og kraftigst modellene. Dette nye tilbudet i bruktmarkedet omfatter ikke bare Laptopper, men også noen stasjonære maskiner, samt nettbrett og telefoner. Vi har utstyr som er utstyrt både med Android og Ios forteller Jøraas til Høyda-avisa.

Ikke noen sinker

Maskinene som tilbys er ikke noen sinker, selv om de har noen år på nakken. De har blitt fullstendig restaurert av oss, og alle deler som var slitt eller defekte har blitt byttet ut med deler fra andre maskiner som har kommet inn til oss for gjenbruk – sier Brynildsen. De blir så utstyrt med operasjonsprogrammet Windows 10 og får minimum lagringsplass på 256 GB samt 4 GB minne. For de som ikke er så godt kjent med disse datateknologiske formuleringer, kan vi oversette med at disse maskinene er mer enn nok til det daglige liv med skriving av brev, surfe på nett, sjekke Facebook og betale regninger – smiler Brynildsen.

Tilgang på brukte maskiner

Brynildsen og Markussen forteller at de nå har fått gode avtaler med alle sine eierkommuner Moss, Våler og Råde. Vi har nå utplassert mottak-sikre containere hos alle kommunene, slik at datautstyret som skal sikres for trygg resirkulering og ombruk, kan legges i trygge låste containere. Dette er meget bra for oss, da det har gitt oss tilgang på mange fler maskiner som kan gjøres trygge og gjenbrukes. 

Markedsdager

Under de annonserte Høyda-dagene, som er den 16/6 til den 18/6 i 2022, vil Personalpartner holde «Markedsdager» med mange kjempegode introduksjonstilbud på vårt nye datatilbud. Her vil det bli mulig å skaffe seg «ny» pc til en nesten latterlig liten sum. Vi vil arrangere utemarked og vil tilby varer fra hele butikken med 30% rabatt.

Vår avdeling Samverket vil være tilstede og tilby sine ferske nystekte bakervarer. Planleggingen er i full gang og forventningene er store i hele staben til Personalpartner. Avdelingene som deltar er: Delete-It, Sikker Makulering, Carlbergveien Vask & Rens, Jobbfrukt, Samverket og Carlbergveien Bruktmarked.

Dette gir oss mange verdifulle og tilpassede arbeidsplasser som gir viktige og meningsfylte arbeidsdager til alle våre ansatte. Når vi også med vår innsats kan gi verdifulle bidrag, som er med på å trygge og spare naturen, gir det oss alle en god følelse – avslutter Brynildsen og Markussen.

Tekst & foto: Ivar B Johansen

Related posts

Su Casa Coffee – med spesialbrenning for Østfold

mortensen

Boble-tea hos Moss Sushi

mortensen

Drømmestart for «Nina Hverdagslykke»

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy