Image default
Mat & Drikke Nytt på Høyda

OBS – kafeen på Rygge Storsenter: Stenger for oppussing

Fra lørdag den 29/1-2022 klokken 1800 blir cafeen stengt – forteller sjefskokken Martin Freiberger, men legger fort til at de åpner igjen den 17/3 2022 klokken 1000. Det er store gode endringer som skal gjøres, men vi stoler på at god planlegging, dyktige fagfolk og ivrige ansatte, vil sørge for at tidsplanen holder.

Her skal alt rives – forteller Freiberger. Gulv, tak og vegger skal fornyes og sammen med nye lamper vil kundene få oppleve en helt ny Obs-kafe. Vi har planlagt dette i lang tid og mange innspill fra kunder og ansatte på de mange kafeene i Obs familien, har blitt spilt inn, og regnet med når avgjørelsene har blitt tatt.

Mange rundt bordet

Fortsatt spisebord med plass til flere venner rundt bordet var ett av våre innspill – sier Martin. Han hadde fått dette fra samtaler med flere av sine kunder. De aller fleste her spiser jo middag eller lunch – fortsetter han. Løsningen med små runde bord passet dårlig inn i vårt konsept. For mange er jo nettopp Obs-kafeen deres faste daglig møtested til et hyggelig måltid sammen med gode venner. Dette er verdifullt i deres daglige liv, og vi kan jo ikke rokke ved det – smiler kokken. 

Endring i utvalget

Vi våger oss jo på noen endringer – ler Martin når vi spør. Middagene blir som før med stamme i god norsk husmannskost. I lunch og smørbrødprogrammet vil det nok kunne oppdages noen endringer, men vi regner med at disse vil oppleves til det bedre. Italienske Sandwicher og et bredere utvalg i påsmurt vil nok dominere i vår nye tiltalende glassdisk. 

Kaffedisken vil man finne som vanlig. Med et salg av rundt 500 kopper pr dag, er selvbetjening av kaffe det eneste fornuftige. Vår nye kaffemaskin vil fortsatt levere kaffe til våre gjester – sier Martin Freiberger.

Navnendring?

Vel – smiler Martin. Det har vært luftet, men noen enighet har man ikke kommet frem til. De fleste forslagene går på at det gamle navnet og fargene beholdes, men man vet jo aldri hva det ender på. Kanskje kundene kunne komme med forslag? – prøver vi oss, og Martin var ikke fremmed for den tanken, men det hva som bestemmes er fortsatt usikkert.

Navnendringer er ikke enkelt. Vi tror nok at uansett hva navnet ender på, vil den på folkemunne og hos gjestene alltid hete – OBS-Kafeen.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Kirsti Risan: En REMA-veteran har gått fra borde

mortensen

Gjenbruksfabrikken: Norges største brukthandel

mortensen

ROCKA møbler

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy