Image default
Mat & Drikke

Moss Sushi – har flyttet til Varnaveien 34

I Varnaveien 34, i samme bygget til Vansjø Boligbyggerlag og nabo med Fliskompaniet, finner du nå Moss Sushi. Ekteparet Hung Nhat Phung og Tuyet Pham står smilende bak disken og venter på at kundene skal komme etter fra Storgata. Usikkerhet rundt jernbaneutbyggingen og trafikale utfordringer gjorde at valget ble noe enklere da tilbudet om nye lokaler i Varnaveien 34 lå på bordet.

Selvfølgelig var det forbundet med litt usikkerhet når vi bestemte oss for å flytte – smiler Hung. Vi har jo drevet i Storgata siden sommeren 2010, og alle våre faste kunder vet jo hvor vi er. Nå håper vi bare at de alle sammen følger etter oss opp hit Varnaveien 34 og vil trives her som vi gjør.

Fine lokaler

Vi er meget fornøyde med våre nye lokaler – smiler Phung. Han legger også til at hjelpen og imøtekommenheten fra huseier er nesten overveldende. De har virkelig lagt forholdene til rette for at vi har fått så fine lokaler. Med sine 14 sitteplasser er det også fin anledning til at våre kunder kan sitte ned og nyte sin sushi. Med så mange bedrifter som finnes i området, er vi veldig klare for å kunne servere lunch eller middager. Både som take-away og til å sitte i rolige, trivelige omgivelser i våre nye lokaler.

Lang erfaring

Ekteparet Hung Nhat Phung og Tuyet Pham har lang erfaring med sushi. De er de første som startet opp med dette i Moss for 12 år siden, og siden har det utviklet seg til å bli et betydelig miljø for sushi i Moss. Hung og Tuyet har hele tiden hatt store kvalitetskrav på seg selv. Det er det eneste som gir faste kunder – smiler den blide sushikokken mens han ruller sammen noen av sine spesialiteter. Deres lange erfaring og høye krav til råvarene, møter kundenes forventninger til hvordan sushi skal tilbedres og serveres. 

Stor meny

Kundenes ønsker har gjennom årene hvert med å utvikle en stor og variabel meny. Denne er vi meget stolte av og kan stå inne for – sier Hung. Alt på vår meny er gjennomprøvet og smakstestet av de mest kvalitetsbevisste av våre kunder. Dette gir oss stabilitet, og kundene forutsigbarhet, om hva de får servert hos Moss Sushi – sier Hung stolt.

Hos oss er du velkommen til å smake sushi som vi i en årrekke har utviklet for å finne de beste råvarene til kundene våre. Du kan velge enten å sitte hos oss, eller take-away. Vi gleder oss til å se dere alle i Varnaveien 34 – avslutter sushiekteparet Hung Nhat Phung og Tuyet Pham i Moss Sushi.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Combo: God start!

mortensen

Julegaver hos Fresh Food

mortensen

Obs! kafeen nyåpnet: – som en ny kafe, men likevel den gamle gode

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy