Image default
Kultur Nytt på Høyda Ukategorisert

CC Cowboys konsert i VingParken:- Vi trenger en konsert som løfter oss igjen!

Å sitte og vente på bedre tider er ikke aktuelt for denne trioen. Datoen er satt og billettene er allerede i salg. Snart skal CC Cowboys smelle til med en etterlengtet konsert i Vingparken.

I 2020 ble nesten alt av konserter og sosiale arrangementer avlyst som følge av pandemien. Starten på 2021 har heller ikke vært av det oppløftende slaget, men i løpet av de kommende månedene kan det skje mye – veldig mye. Gjenåpningen av landet er forhåpentligvis snart i gang og dermed er det ingen umulighet at det blir tillatt å arrangere konsert i Vingparken på sensommeren.

Lørdag 28. august er CC Cowboys på plass på scenen og bookingansvarlig Lars Moen har klokkertro på at de får gjennomført arrangementet. Sammen med seg på laget har han bilforretningen Moss To-Takt og «På Høyda midt i Moss».

– Vi får satse på at verden snart blir normal igjen og vi gleder oss til konsert. I den første fasen av gjenåpningen skal det jo være mulig å arrangere konsert med 600 personer fordelt i tre kohorter med 200 personer i hver, forteller han.

– Her i Vingparken har vi nok av plass, så selv om det krever litt innsats for å gjennomføre, er dette noe vi løser. Skulle det ikke bli tillatt å gjennomføre konserten, vil pengene bli refundert. Men vi har troen på at dette skal gå bra. Vi håper egentlig på at vi får lov til å samle flere enn 600 på dette tidspunktet, men det får vi ta som det kommer, tilføyer Moen med et smil.

Noe å se fram til
CC Cowboys skulle egentlig feiret sitt 30-årsjubileum med 50 konserter rundt om i landet i fjor. De skulle altså ut på sin største turné noen sinne. Det ble som kjent ikke noe av som følge av pandemien, men i år går de «all in». I Moss skal de, sammen med velkjente Torgeir og Kjendisene, spille opp til liv. Da skal klassikere som «Tigergutt» og «Vill, Vakker & Våt» runge ut over Høyda-området.

Arne Stian Andreassen fra Moss To-Takt legger ikke skjul på sin begeistring. Denne konserten ser han mildt sagt fram til å være med og arrangere.

– Vi går ut fra at publikum er ganske sulten på konsert etter denne tørken. Vi trenger en konsert som løfter oss igjen. Vingparken er et flott sted og med Finn Grønseth (På Høyda midt i Moss) på laget blir det helt topp. Det er ingenting som tilsier at denne sommeren skal bli noe dårligere enn i fjor, sier Andreassen.

Regner med stor pågang
I lang tid har Finn Grønseth vært nødt til å avlyse det ene arrangementet etter det andre. Denne konserten tror han derimot går som planlagt.

– Ja, det tror jeg så absolutt. Vi har behov for en slik opplevelse og hvem passer vel bedre enn CC Cowboys til å åpne det hele igjen? Dette blir helt gull og jeg regner med at folk strømmer til. Nå har vi gått på sparebluss i lang tid, sier Grønseth.

Det er med andre ord ingen tvil om at dette er en trio som vil skape noe stort. Men denne gangen er det ikke bare værgudene som må spille på lag – her må det også klaffe med situasjonen i samfunnet.

– Tro kan flytte fjell. Dette skal vi få til, avrunder en engasjert Finn Grønseth.

Tekst og foto: Joakim Bekkåsen

Related posts

Varnaveien Mineralvann: Gleder oss til å ta fatt på et nytt kapittel

mortensen

­Store forhåpninger til TV-aksjonen den 23. oktober 2022!

mortensen

Moss som den den er – og var, opplag 2

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy