Image default
Nytt på Høyda

Carlsen Fritzøe har reåpning etter store oppussingsprosjekter

Carlsen Fritzøe i Varnaveien var ikke stengt under oppussingen, men mange trodde det og snudde på parkeringsplassen. Det har vært et stort prosjekt smiler butikksjef Frode Borgersen da han møter oss i døren til et av byens mest moderne byggevarehus.

Carlsen Fritzøe er et norskeid familieselskap som ble etablert i 1903 og drives nå med 3. generasjon ved roret. Med tradisjon innen trelast og byggevarer har selskapet, som ble etablert av H. Carlsen, nå 500 ansatte og omsetter for 2 milliarder fra en byggvarekjede som omfatter 25 byggevarehus. 

Store oppgraderinger
Oppgraderingen av butikk og fasade har tatt sin tid, og butikksjefen ønsker å rette en takk til alle de tålmodige kundene som har snirklet seg rundt på den store parkeringen, og ikke minst i butikken hvor elektrikere og ventilasjonsfolk har gjort store endringer. Bygget har blitt isolert opp til dagens krav og alle fasadeplater er byttet ut. Skiltingen av bygget vil gi oss den eksponeringen vi ønsker, slik at alle enkelt kan finne oss her i Varnaveien 31. 

Inne i varehuset er alle lysrør byttet ut til moderne løsninger som gir et betydelig bedre lysbilde enn de gamle lysrørene. For å møte dagens krav til inneklima har hele ventilasjonssystemet blitt byttet ut. Så alle våre kunder kan nå oppleve et inneklima med godt lys og behagelig luft med riktig temperatur hele året.

Satser stort på kjøkken
Med behagelig rullefortau kan du ta turen opp i etasjen over. Der er det oppmontert et betydelig antall kjøkken. Her oppe finnes ekspertise som kan guide deg gjennom og finne riktig løsning for nettopp ditt byggeprosjekt.

Selgerleder og kjøkken/bad gardrobeansvarlig Mari Johansen viser oss smilende rundt mellom alle kjøkkenløsningene og minner om at det er et ikke ubetydelig antall bad og garderobeløsninger som også er montert opp slik at kundene kan få se den riktige løsningen for deres prosjekt før de handler.

Trelast
Et komplett varehus for byggevarer og det du trenger til små og store prosjekter finner du her hos Carlsen Fritzøe smiler en opplagt butikksjef Frode Borgersen – og minner oss om at trelast avdelingen på baksiden av bygget og i gården bak har et rikholdig lager som skulle kunne tilfredsstille både små og store byggmestere. Her kan du finne alt du trenger fra det første spadestikket til du monterer den siste lista og setter på plass låsen i døra.

Oppgraderingen og oppussingen har blitt virkelig vellykket og «Høyda» gratulerer Carlsen Fritzøe med deres «nye» butikk. 30 ansatte ønsker alle, både gamle og nye kunder, hjertelig velkommen til deres «nye» byggevarehus.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Feel inn i lokalene etter Hanne’s

mortensen

Gjenbruksfabrikken: Norges største brukthandel

mortensen

Tok fullstendig av på Instagram

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy