Image default
Nytt på Høyda

Østfold Alarmtjeneste AS: Ny Verisure partner i Østfold

Verisure er Norges ledende alarm¬selskap med over 30 års erfaring og 240.000 norske kunder. De tilbyr alarm-systemer med det siste innen sikkerhetsteknologi til bolig og bedrift, og sikrer deg og dine både i og utenfor hjemmet. Etter en periode uten lokal representant, har nå Østfold Alarmtjeneste AS blitt partner for Verisure i Østfold.

Pål Nybø tar oss i mot i sine nye lokaler i Tørkoppveien på Bredsand. Han er eier og daglig leder i dette nye selskapet. Planene er mange – smiler han og mener at med sine dyktige medarbeidere og godt samarbeid med Verisure sentralt, kan dette bare gå bra.

Erfaren forretningsmann 

Pål Nybø har lang erfaring med butikkdrift. Med en far som i mange år drev optiker virksomhet og som han siden overtok og drev, mangler det ikke erfaring på hvordan man skal drive butikk – smiler han. Da han omsider solgte seg ut og hadde drevet for nye eiere, var tiden moden. Ungene hadde blitt store og rastløsheten begynte å komme. Da var tiden inne til å starte opp med noe nytt. Tankene kretset rundt mange konsepter, men da det dukket opp en mulighet for samarbeid med Verisure begynte snøballen å rulle fort.

Verisure

Verisure, tidligere Securitas Direct, har 30 års erfaring som alarm¬leverandør i Norge og er Norges ledende bolig-alarm¬leverandør med over 240 000 kunder bare i Norge. Det er over 4 millioner kunder verden over.

Securitas Direct ble grunnlagt i 1988 som en del av selskapet Securitas i Norge, og i 2006 ble Securitas Direct etablert som eget selskap. I 2014 skiftet Securitas Direct navn til Verisure AS.

Fem ansatte

Med en erfaren stab på fem, vil vi sørge for å sette oss på kartet som Verisure partner. Våre teknikere vil være klare til å kunne bistå med små og store installasjoner og serviceoppdrag rundt i hele Østfold. Planene om utvidelse er allerede kommet langt. Vi søker etter både servicemontører og alarmselgere for å komplementere staben slik at vi kan fungere optimalt mot hva vi ønsker oss.

Vi har stor tro på at vi om ikke lenge vil være Østfolds største selskap som representerer alarmer og sikkerhet for den enkeltes hjem. Godt samarbeid mellom oss, våre kunder og ikke minst Verisure Smart Alarm, regner vi med suksess i fremtiden.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

SpareBank 1 innvier signalbygget. – Velkommen til åpent hus

mortensen

Drift reklame & design

mortensen

Moss To-Takts nybygg: Feiret arbeiderne med kranselag

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy