Image default
Bil Nytt på Høyda

Nye ansatte hos Moss Totakt AS

Ole K. Johansen (46) overtar etter Arne Stian Andreassen som ansvarlig selger i Mazda avdelingen til Moss Totakt AS. Jeg vet det blir store sko å fylle etter Arne Stian, men det trigger med slike utfordringer – smiler den hyggelige 46 åringen.

Sist han byttet jobb var det fra elektriske artikler til bil. Etter å ha drevet familiebutikken videre en del år etter at faren gikk bort, fant han ut at tiden var moden for et skifte da tilbudet om jobb hos Brennes Auto kom i 2012. 

Bytte av bransje den gangen var nok lurt – smiler han og legger til at mottagelsen og lærdommen han fikk hos Brennes Auto er noe han setter stor pris på og tar med seg videre. Trivselsfaktoren hos Brennes var høy, men nok en gang mente han at tiden for et skifte var moden. Da tilbudet fra Hansen hos Moss Totakt kom, var ikke valget vanskelig å ta.

Dette er en spennende utfordring hos en av de mest respekterte bilforhandlerne i distriktet, med en stor ring av kvalifiserte medarbeidere. Når muligheten til å komme inn i denne sirkelen kom, var det naturlig for meg å takke ja. 

Bil og motorer har vært en fremtredende interesse hos Johansen siden han var ung gutt. Mange motorsykler og biler av eldre og nyere dato er fremdeles i hans eie og parkert i en stor garasje. Noen av kjøretøyene er arvet etter faren, og han har også arvet gleden som faren hadde med å pusle i garasjen. Han sørger derfor også for å få en del kvalitetstid sammen med sine klenodier.

Det er mye å sette seg inn i på en ny arbeidsplass. Med nytt merke og mange ukjente modeller er det en del å lese seg opp på. Det blir også mange kjøreturer med disse flotte Mazdaene, men bil er bil og kundene er mange ganger de samme han møtte på sin tidligere arbeidsplass – sier en opprømt Johansen og gleder seg til tiden fremover med ny arbeidsgiver, nytt bilmerke og ikke minst til overgangen til de nye lokalene som bygges utenfor vinduene. 

Erfaren «bilmann» inn i lokalene til Moss Totakt AS
Fredrik Garder (44) har overtatt som bruktbilansvarlig hos Moss Totakt AS. Med over 20 års erfaring med bil, føler han at den balasten han har kommer godt med i jobben med salg av bruktbiler.

Som ung 22 åring begynte han med vask og polering av biler hos Varnaveien Bilpleie. Dette utviklet seg, og etter nærmere femten år med vaskekluten og poleringsfilla, gikk han over til teknisk klargjøring av nye og brukte biler hos Brennes Auto. 

Interessen for bil var fremdeles meget stor, og gløden og entusiasmen ble lagt merke til. Etter en periode ble han tatt med i salg noen dager i uka. Salgsoppdragene gikk bra, og da Bjørn Ernø flyttet ut fra Brennes, fulgte Garder med som selger. Samarbeidet med Ernø var spennende og opplevelsesrikt med mange gode opplevelser og et flott miljø. Men det er en tid for alt og da tilbudet fra Moss Totakt kom på bordet, var det etter en liten tenkepause ikke vanskelig å takke ja. 

Moss Totakt AS er et spennende sted hvor utviklingspotensialet er meget høyt. Jeg ser frem til å kunne fortsette fremgangen og utviklingen av meg som bilmann i et miljø som er ungt og fremadrettet. Ikke minst er det spennende med de nye lokalene som tar form rett utenfor vinduene her – smiler en blid Fredrik Garder og ønsker en ny kunde velkommen.

Vi gratulerer Ole Kristian Johansen og Fredrik Garder lykke til med ny jobb, og gratulerer også Moss Totakt AS med en nye medarbeidere.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Nå er tiden inne for å satse på en elektrisk varebil

mortensen

Varnaveien Mineralvann AS: – nå også med eksklusiv kaffe

mortensen

Fotojakt på Høyda med premier for 29.000,-

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy