Image default
Helse & Velvære

Velværesenteret Nuovo – ekspanderer i tilbud og plass

Med fem aktive og velutdannede jenter på plass er Nuovo på Bredsand nærmest et fullkommet tilbud til de som ønsker å bli tatt vare på. Her det tilbud om det meste som omhandler stell av kroppen, både utvendig og innvendig. Med lokaler som er designet og tilrettelagt for at kropp og sinn skal føle ro og velbehag, blir du tatt i mot med et smil og oppmerksomhet.

Siden sist vi besøkte Nuovo på Bredsand, har Nina E. Jordfall håndplukket til seg fire andre jenter på ulike spesialområder. Senteret kan nå tilby det meste av velværetilbud, samt konsultasjoner om diett og kost. Vi har satset på flere områder for å kunne gi et komplett tilbud til våre kunder – smiler Nina Jordfall.

Behagelig atmosfære
Med det samme man kommer inn i lokalene føler man ro og balanse. Her er det lagt stor vekt på at farger, lys og behandlinger skal kunne gi kundene følelse av velvære. Med sitt nå brede tilbud på ulike behandlinger håper Nina og hennes kolleger at kundene skal kunne få den behandlingen de ønsker.

Utvidet lokale
Med adskillige nye kvadratmeter plass, har Nina satset på et velutstyrt treningsrom. Her er det lagt til rette for det meste av moderne trening som slynge og yoga, samt elementær vekt og kondisjonstrening med PT veiledning. Også her er de harmoniske fargene som er gjennomgående i senteret blitt benyttet. Dette gir et behagelig og rolig inntrykk. Det er nesten så man har mest lyst til å hviske – hvisker fotografen stille.

Allsidig behandling
Vi har nevnt kost og trening, men tilbudene består også av alt fra fot og hender, negl og hud til massasje av ulike former. I tillegg har de kompetanse i det meste av bryn, vipper og makeup. For de som ønsker det, kan de også tilby bleking tenner så smilet blir skinnende hvitt. Det er foruten Nina Jordfall, fire andre jenter som står bak de mange tilbudene. Dette er jenter som også er kjent av mange fra andre settinger og er: Ine Lindberg, Lillian Harridsleff, Inger Andresen og Ramune Sirigediene. Med så mye kompetanse samlet på et senter lover det for gode og seriøse behandlinger.

Nina Jordfall minner også om at dette velværesenteret ikke bare er rettet mot damer. Mange menn har allerede funnet veien, og det er plass til mange fler innenfor de tilbudene som Nuovo velværesenter kan tilby. Her er alle velkommen – smiler alle damene i kor.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Hairmania frisørsalong: Hårgale jenter!

mortensen

Nuovo – effektivt velvære

mortensen

Kans Beauty – vippe- og brynekspert

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy