Image default
Helse & Velvære Nytt på Høyda

Thomas (34) er klar for å løfte Actic Moss til nye høyder

1. august overtok Thomas Lund roret ved treningssenteret i Lilleeng Helsepark. Han har allerede lagt spennende planer som vil komme kundene til gode.

I nesten ett år har Thomas Lund fra Rælingen møtt Actic Moss sine kunder med et smil. Nå er han om mulig enda blidere – etter å ha kapret jobben som daglig leder for det hyggelige treningssenteret i Lilleeng Helsepark.

– Jeg søkte jobb som PT i Actic Moss fordi det var dyktige ansatte, garantilønn og generelt «ordnede former». Jeg må innrømme at jeg også så et potensiale til å klatre i Actic-systemet. Riktignok var jeg ikke forberedt på at det skulle skje så fort, sier en smilende Lund.

Han har lang fartstid fra bransjen, og har blant annet jobbet flere år ved Family Sports Club i Elverum og ved Atletico i Flateby. Han har også jobbet i ambulansetjenesten og vært i saniteten i Forsvaret.

– Jeg var ikke treningsinteressert som ung. Den interessen dukket opp i Forsvaret, hvor jeg så hvilken verdi god helse har med tanke på prestasjon, sier han. 

Samarbeid til kundens beste
Actic Moss ligger strategisk plassert i Lilleeng Helsepark, og har allerede tett samarbeid med flere av «naboene» i helseparken.

–  I tillegg til at vi bruker våre egne, svært dyktige personlige trenere, har vi tett samarbeid med Vansjøklinikken. Eksempelvis har fysioterapeut Veronica Abrahamsen en egen fysiotime på timeplanen vår, sier Thomas.

I tiden fremover ser han for seg å jobbe tett også med andre aktører i Lilleeng Helsepark.

– Det er utrolig mye kompetanse innenfor disse veggene, og jeg gleder meg veldig til å sammen med de andre se på alt vi kan få til her. Vi vet blant annet at en del behandlere har pasientgrupper som kan ha god effekt av trening i basseng, sier han.

Mye på trappene
I tillegg til de interne samarbeidsplanene planlegger den positive 34-åringen at Actic Moss i større grad også får til eksterne samarbeid.

– Vi har allerede et samarbeid med Brystkreftforeningen. I tillegg er vi nå i dialog både med Revmatikerforbundet og en del andre aktører, og da spesielt med tanke på bruk av bassenget vårt. Med 30 varmegrader er dette helt ideelt for blant annet revmatikere, sier Lund engasjert.

Han understreker avslutningsvis at bassenget fortsatt vil være tilgjengelig for alle som trener hos Actic Moss, enten man vil svømme eller delta på gruppetimer i basseng.

– Vi skal fortsette å bygge videre på det positive som har vært, og vi lover at det fortsatt blir spennende timer til ulike tider på døgnet, avslutter Lund.  

Related posts

Nå har Finn Erik blitt landkrabbe

mortensen

Nå husker Inger (81) mye bedre

mortensen

Nye eiere av Rompub’n på Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy