Image default
Bil

Har klokketro på Nissan NV250 nylanseringen

I disse dager presenteres en ny modell i varebilsegmentet hos Brennes Auto Moss AS. Den får to tomler opp fra daglig leder Daniel Hertzman.

Varebilen vi her snakker om er den nye Nissan NV250. Den erstatter den populære modellen NV200. Rett og slett en etterlengtet modell ifølge Hertzman.

Har trua på NV 250
Den nye modellen var faktisk så rykende fersk da vi la turen innom at ikke engang selgerne hos Brennes Auto hadde rukket å få en grundig introduksjon. Det skulle de imidlertid få på Gardermoen dagen etter. Hvor store forventninger som ligger der i forhold til salg resten av året vil ikke Daniel Hertzman gå inn på.

– Helt klart. Vi har ikke hatt en modell i det som på folkemunne kalles for «pizzabil-klassen» på flere år nå, og derfor ser vi virkelig frem imot å kunne få presentere nye Nissan NV 250. Dette er en varebil som vil passe godt inn for både små og store bedrifter, forteller han.

– Det er alltid vanskelig å si noe om dette når det lanseres nye modeller. 

Vi har selvfølgelig våre forventninger basert på kvaliteten som Nissan er kjent for å levere, men noe eksakt tall kan jeg dessverre ikke by på, svarer han.

Noen fakta om den nye modellen:
Nissan NV 250 kan fås i tre ulike varianter.  Alle med 5 år eller 160 000 km garanti som standard. NV 250 har også en rekke tilpasningsmuligheter med flere drivlinjer og karosserivarianter, samt nye ombyggingsalternativer. 

Varebilversjonen tilbys i to ulike karosserilengder (L1 eller L2) med innvendig lastelengde på enten 1,7 meter eller 2,1 meter. 

I tillegg kommer en combi-modell som er en passasjervariant med fem seter. Med sitt store bagasjerom er dette en modell som er som skapt for familieturer.

NV250 kommer i hele åtte varianter. Felles for de alle er at de leveres med et bredt spekter av standardutstyr. Her finner man blant annet navigasjonssystem, ryggekamera og tilhengerfeste. For mer informasjon og prøvekjøring er det bare å ta kontakt med Brennes Auto Moss AS.

Av Petter Andresen


Related posts

Den italienske panteren er sluppet løs på Ekholt!

mortensen

1970 Chevrolet Chevelle SS 454 LS6: Selve rosinen i «restaureringspølsa»

mortensen

Moss Billakkering: Går inn i jubileumsåret med en høy andel av «girlpower»

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy