Image default
Nytt på Høyda

Slik blir det nye Moss To-Takt-bygget

En stor parkeringskjeller, et nytt eiendomsmeglerfirma og ikke minst to gigantiske etasjer med bilforretning er noe av det som vil fylle selskapets nye lokaler på Høyda.  

– Nå får vi alle bilmerkene våre under ett tak, og det har lenge vært en drøm, sier Moss To-Takt-eier Kjell Rune Hanssen.

Det var i 2018 at selskapets solgte bygningen i Kvaenveien 5 og samlet alle ressursene på ett og samme sted i Midtveien. Den gangen avslørte Hanssen, sammen med daglig lede Ole-Petter Løkkeberg, at de hadde planer om å kjøpe bankbygget og bygge ny bilforretning på samme sted.

Nå, bare et par år senere, er bygget i ferd med å ta form. Allerede i inneværende år vil den gigantiske bilbutikken stå ferdig.

Gigantlokale med egen bilheis
Det er slettes ingen liten butikk som skal romme samtlige av selskapets bilmerker, det vil si Mazda, Hyundai, Renault, Dacia og Isuzu. Selve bilbutkken vil fylle over 1700 kvadratmeter både i første- og andreetasje. I tillegg til rampe kommer også en egen bilheis på plass.  

– Det blir naturligvis også glassfasade og mulighet til å kjøre rundt hele bygningen, slik at man også fra utsiden kan se mye av det som står utstilt på de ca. 3500 kvadratmeterne, sier Hanssen.

Avslører ny leietaker
Mens Moss To-Takt selv disponerer både første- og andreetasje, skal tredje- og fjerdeetasje leies ut til andre næringsdrivende.

– Varnaveien legesenter flytter inn i fjerdeetasje, mens et nytt eiendomsmeglerfirma flytter inn i tredjeetasje, sier Hanssen, som foreløpig ikke ønsker å gå ut med hvem det er snakk om.

I tillegg til de to nevnte er det også ønskelig med andre leietakere, og Løkkeberg og Hanssen oppfordrer nå potensielle «naboer» på jakt etter lokaler til å ta kontakt.

God tilgjengelighet
I tillegg til butikken og annen næringsvirksomhet, bygges det også en stor parkeringskjeller.

–  Her vil det bli plass til 60 biler, sier Løkkeberg, som legger til at det også vil bli gode parkeringsmuligheter på utsiden av bygget.

– Vi har kunder fra både Moss, Råde, Våler, Vestby og andre steder. Tilgjengelighet er selvfølgelig viktig for oss, og det er også derfor vi har valgt å etablere det nye bygget her på Høyda. Det blir så midt i nye Moss som du får det, avslutter han. 


Related posts

Moss To-Takts nybygg: Feiret arbeiderne med kranselag

mortensen

Edel vant Høstjakt på Høyda

mortensen

Tina gir seg på topp

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy