Image default
Bil Nytt på Høyda

Brennes med to nye bilmerker

I tillegg til at Brennes Auto Moss blir én av få norske forhandlere av bilmerket BYD, får de også Suzuki inn i porteføljen. Interessen så langt tyder på en travel fremtid for daglig leder Daniel Hertzman og hans nye selger Vedran Katana.

– Det var mange søkere, så jeg var heldig som fikk jobben, sier Vedran Katana (26) ydmykt – og på sjarmerende Stryn-dialekt.

Det var egentlig samboeren som fikk ham til å bli østfolding. Hun er fra Sverige, mens han selv var bosatt i Bergen da de møttes. Av praktiske grunner fant de derfor ut at de ville bo «ca. midt mellom». Valget falt derfor på Østfold, og jobbsøking og flytting ble iverksatt.

Da Katana så at Brennes Auto Moss søkte ny bilselger, var han svært bestemt på å gi alt for å få den.

– Jeg studerte markedsføring ved BI i Bergen og hadde diverse salgsjobber. Drømmejobben har riktignok alltid vært bilselger. Jeg klarte etter hvert å mase meg til en bilselger hos en Nissan-forhandler i Bergen, og dét ga mersmak. Derfor er jeg veldig glad for at jeg nå får være med på laget her i Moss, ikke minst fordi det nå skjer utrolig mye spennende, sier Katana engasjert.

Får skryt av sjefen
26-åringen har nå jobbet en måneds tid ved Brennes Auto Moss, og ifølge daglig leder Daniel Hertzman har han allerede rukket å gjøre godt inntrykk på resten av staben.

– Vedran møter kundene på en veldig fin måte. Han er veldig strukturert. Ikke minst er han opptatt av at de som kommer inn til oss skal føle seg ivaretatt og bli fulgt opp på en utmerket måte. Han yter service slik vi mener den bør være, sier Hertzman.

– Jeg er veldig glad for at vi nå har en ny, svært kompetent bilselger med på laget, legger han til.

 Spennende tid i møte
Og det er ingen overdrivelse at de to og resten av teamet ved den Miljøfyrtårn-sertifiserte Nissan-forhandleren på Høyda nå får mye å henge fingrene i.

I tillegg til å bli forhandler av BYD (Build Your Dreams) tar de også inn Suzuki. 

BYD Tang

– Vi gjør dette fordi vi følger med i utviklingen og nå vil tilby kundene våre alle typer biler, drivlinjer og modeller. Suzuki kompletterer med små biler med firehjulstrekk og hybrid. I tillegg til den elektriske varebilen fra Nissan, får vi nå også inn én ekstra elektrisk varebil fra BYD, for å nevne noe. Vi gleder oss veldig til å tilby et enda større utvalg av kvalitetsbiler, sier Hertzman.

Populære nykommere
Flere av bilene i «stallen» er foreløpig kun lansert og ikke fysisk utstilt i butikk. Dette gjelder blant annet Nissan Ariya – Nissan nye, elektriske crossover. Forhåndssalget startet i januar, og etter planen rulles den ut på norske veier i slutten av 2021.

Samtidig har premium el-SUven BYD Tang vekket stor interesse.

Suzuki blir å finne hos Brennes Auto Moss

– Vi har fått enorm forhåndsinteresse på BYD Tang. Dette er en bil med 489 hestekrefter, firehjulstrekk, mulighet for hengerfeste, flott interiør og imponerende teknologi. Samtidig er den svært konkurransedyktig på pris, så vi er ikke overrasket over at denne får mye positiv oppmerksomhet, forklarer Hertzman, som selv har forhåndsbestilt en bil.

Han kan for øvrig informere om at Brennes Auto Moss får en BYD Tang utstillingsbil i butikk 21. og 22. august.

– Hjertelig velkommen innom for en titt. Senere i år vil vi også komme med informasjon om når man får prøvekjørt BYD Tang, avslutter Hertzman.

Related posts

Skoda Enyaq iV80: Romslig, komfortabel – og går langt

mortensen

Obs Bygg Moss har grill sesong hele året

mortensen

Sulland Moss: Målrettet arbeid har gitt god avkastning

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy