Image default
Nytt på Høyda

Moss Autoverksted AS inn det gamle «Totakt» verkstedet

Synd å la et fint verksted stå ubrukt, tenkte Blerim Mehmeti, og sørget for avtale med Bilxtra da de overtok dette bygget. Mehmeti som allerede driver et verksted på Kråkerøy kan ikke sies å være fremmed i bransjen. På få år har han klart å snu en negativ trend på Kråkerøy til å være udelt positiv

Smilende tar Blerim Mehmeti i Moss Autoverksted AS – byens nye Bilxtra verksted i Kvaenveien, imot oss. Han kommer ut verkstedsdøren med ei fille han tørker hendene på. Det minner om de gode gamle dagers verksteder, da verksmesteren dukket opp mens han tørket hendene på en litt møkkete twistdott. 

Han putter filla i baklomma, ser på oss med oppmerksomme øyne, mens han spør om det er noe han kunne hjelpe oss med.

Med tre personer på ansattliste har de greit klart å holde unna kundetilstrømningen siden de åpnet dørene i september 2019. På verkstedet er vi bare to mann smiler Nehmeti og legger til at han også er teknisk leder og kundemottaker samtidig som han også tar sin tørn med verktøyvogna. Broren som er eier og daglig leder må dele seg mellom de to verkstedene så han er litt til og fra smiler han.

Det er en jevn tilgang på kundene – sier Mehmeti, men legger til at det er ikke akkurat travelt på de seks løftebukkene inne på verkstedet. Kapasiteten er ikke på langt nær presset selv om de også sørger for å reparere bilene til bruktbilforhandleren som ligger i samme bygget. Klart dette er en fordel – sier han, selv om det nok er mange som skal kjøpe bil som henvender seg til verkstedet når de ligger så nærme hverandre. Dette er selvfølgelig tidkrevende, men vi får ta det et smil og tenke på at alle som har bil er potensielle kunder hos oss.

Vi ønsker Mehmetigutta velkommen til «Høyda» og håper kundene etter hvert finner dem i Kvaenveien.

Tekst og foto: Ivar B. Johansen

Related posts

Moss To-Takts drømmebygg

mortensen

Autobuss AS: Fredrikstadfirma har flyttet til Moss

mortensen

Jan måker plass til sin nye arbeidshverdag

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy