Image default
Hjem & Fritid

Interiør trenger ikke å være dyrt!

Å få mye ut av lite er noe Monica Lervold brenner for. Akkurat den egenskapen kom godt med da hun fikk jobben som interiøransvarlig for Moss FKs nye klubbhus.

Den blide 49-åringen har holdt på med interiør og design i nesten hele sitt liv. Det har aldri vært penger og de dyreste møblene som har trigget henne, men følelsen av å levere flotte resultater innenfor rime-lighetens grenser.

– Helt siden jeg var liten har jeg vært glad i pene ting. Jeg har alltid hatt helt egne tanker for hvordan jeg vil løse ting og har vært veldig opptatt av å skape et eget særpreg, forteller Lervold.

– Interiør trenger ikke å være dyrt. Det handler om kreativitet. Bare noen små grep kan gjøre at ting ser eksklusive ut, uten at de egentlig er det, fortsetter hun.

Krevende klubbhus-jobb

Å ta på seg jobben som interiøransvarlig for Moss Fotballklubb er et tydelig bevis på at det ikke er penger som er motivasjonen til Lervold. Med en svært begrenset pengepott skulle hun møblere flere kontorer og oppholdsrom, samt å dekorere veggene. Og det er ingen enkel oppgave i en fotballklubb med mye historie.

– Jeg elsker å utfordre meg selv, men denne jobben ble større enn jeg trodde. Men det var bare moro, smiler 49-åringen.

– Jeg så for meg hvordan dette skulle bli allerede før huset sto her. Det skal jo «smelle» i følelsesregis-teret når man kommer inn i Moss Fotballklubb sitt klubbhus. Så da kunne jeg ikke tenke katalog-løsning. Her måtte jeg få inn ulike meninger og ta hensyn. Nå tror jeg de aller fleste er fornøyde, sier hun håpefullt.

Stor takk

Fornøyde folk trenger man ikke å lete lenge etter. En person som virkelig setter pris på innsatsen til Monica Lervold, er Gunnar Berg. Han er formann i eldres avdeling i klubben, og er blant dem som har bidratt i klubbhuset fra dag én.

– Her er sjela til klubben bevart, skryter han.

– Det er noe helt spesielt å komme inn i dette huset. I motsetning til i «gamledager», kan vi nå glede oss over at dette er vårt eget hus. Dette er formet akkurat slik som vi ønsket. Monica har også tatt hensyn til mange ønsker i prosessen. Her er det virkelig en fin fargesammensetning, tilføyer Berg, som naturligvis gleder seg til å tilbringe mange hyggelige stunder med andre MFK-entusiaster i klubbens nye hjem.

Berg legger også til at han håper at folk nå tar vare på det nye bygget, slik at dette er og blir en god samlingsplass for MFK i mange, mange år fremover.

Aktiv hverdag

Det er riktig nok ikke bare klubbhuset til Moss som har vært i fokus for Monica Lervold den siste tiden. 49-åringen får stadig forespørsler fra bedrifter og privatpersoner som ønsker hennes tjenester. Og inn-holdet i oppdragene er mildt sagt varierende.

– Ja, det er mye forskjellig om dagen. Noen ønsker å style opp leiligheten eller eneboligen før salg, mens andre ønsker innspill i forbindelse med oppussing. I tillegg jobber jeg for Home&Cook på Oslo Outlet, hvor jeg dekorerer vinduene, forteller hun.

– Når det gjelder å style boligen før salg, er jeg mest opptatt av å bruke tingene som allerede er i lei-ligheten eller huset. Noen ganger handler det nemlig bare om kombinasjoner. Enkelte kunder ser plutselig hjemmet sitt på en helt ny måte og ønsker ikke å selge likevel, sier hun og ler.

Egen bedrift

Ettersom det stadig har kommet flere forespørsler, har mossingen valgt å opprette sitt eget foretak. Hun satser mildt sagt for fullt. Navnet er «Mikkelikk» – et kallenavn hun har hatt siden barnealder.

– Interiør er så spennende å jobbe med, så tiden framover blir veldig artig med «Mikkelikk». Trenger man ideer til hjemmet sitt, kan man for eksempel ta kontakt med meg for en uforpliktende prat. Jeg er opptatt av å fremheve identiteten – enten det er hjemme hos folk eller i en bedrift. Dette er liden-skapen min, avrunder hun med et stort smil.

Related posts

Scandic Markiser Moss: Våre kunder vil ha solskjerming og le

mortensen

Lille Snekkeri på Røed; Skal trylle med treverk

mortensen

Høyvekta Brukthandel; byens eldste gjenbrukshandler

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy