Image default
Rygge Storsenter

Rygge Storsenter Nytt millionlodd hos Mix

Mix-kiosken på Rygge Storsenter har solgt nok et vinnerlodd til en av sine kunder. For tre uker siden skrapte en heldig mossing seg fram til én million kroner på et Flax-lodd som ble kjøpt i kiosken på senteret. 

Hele 27 ganger har kiosken solgt lodd og lottokuponger med toppgevinster, og alle premiene henger i glass og ramme på veggen bak i lokalet. Det seneste vinnerloddet ligger innrammet på disken og lokker andre til å prøve lykken.

Mest av Millionflaks
– Det blir alltid litt blest når noen vinner en av toppremiene, smiler Line Floberg, som har jobbet i kiosken de siste fem årene og som stortrives på arbeidsplassen sin. 

– I tillegg har vi solgt en rekke lottokuponger som har ført til store gevinster i årenes løp, fortsetter hun.

Floberg forteller at blant skrapelodd er det Millionflaks som er mest populært hos kundene deres, men at også andre typer skrapelodd er svært populære. Folk kjøper de til seg selv eller som presang til andre.

Nesten 35 millioner kroner
Til dags dato utgjør gevinster fra «vinnerkiosken» ca. 35 millioner kroner. Det inkluderer gevinster fra 100 000 kroner til over 5 millioner kroner, som en kunde vant på et lottospill kjøpt i kiosken for et par år siden.

Startet i 2007
Mix-kiosken, som eies og drives av Lasse Phøner, så dagens lys da Rygge Storsenter åpnet dørene i 2007. Den holdt opprinnelig til nede på senteret, men flyttet senere opp ved hovedinngangen der den ligger i dag under ombyggingen av senteret. Line Floberg trives godt på Rygge Storsenter sammen med hyggelige kunder og andre butikkansatte. Det er full fart i kiosken, og det er ikke bare lodd og lotto det går mye av.

Håndlagde kokosboller
I tillegg til millionsjanser, selger kiosken iskrem, pølser og håndlagde kokosboller fra den Lille Kokosbollefabrikken i Råde, som startet produksjonen i 1990. 

– Vi er kjent for kokosbollene våre fra den Lille Kokosbollefabrikken. De har et veldig godt rykte og er utrolig gode. Med bare 50 kalorier i hver kokosbolle kan man unne seg noen sånne av og til, forteller Floberg. De populære kokosbollene selges bare to steder i Moss.

Iskrem året rundt
Softis, kuleis og ferdigis fra Henning Olsen går det også mye av hele året. Selv på vinterstid får iskremen ben å gå på. 

– Folk koser seg med is når det er minusgrader ute, også. Det går jo greit så lenge man oppholder seg innendørs på et varmt og behagelig senter. Og barn er alltid glad i is uansett årstid, avslutter Line Floberg med et strålende smil.

Tekst og foto:
Ellen-Marie Kristiansen

Related posts

Secret Edition Zoo: Korona tiltak i butikken

mortensen

Reåpning av Obs! på Rygge Storsenter

mortensen

– En senterleders drøm

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy