Image default
Fritid

Barn løper til inntekt for Barnekreftforeningen

Søndag 8. september bør alle barnefamilier legge turen til lekeplassen på Sydskogen i Moss. Her arrangeres et barneløp hvor inntektene går til Barnekreftforeningen.

PÅMELDING www.lopformeg.no/arrangor/moss

Det er Linn Omre Jakobsen, av mange kjent som Fru Bever, som arrangerer. – Etter at vårt fjerde barn fikk kreft så ønsker vi å bidra frivillig, sier hun.  «Løp for meg» er navnet på familieløpet som Barnekreftforeningen sammen med Skogstad og Spring Time Group skal arrangerer overalt i landet. I Moss er det Linn Omre Jakobsen som har tatt på seg ansvaret for arrangementet sammen med søsteren Anette Omre. 

Som en barnebursdag
Fembarnsmoren forteller at familieløpet «Løp for meg» blir uhøytidelig og hyggelig for både store og små. – Med fem barn så har jeg blitt superflink til å arrangere barneselskaper, og vi satser på å gjenskape den samme gleden søndag. Det blir laget en kort løype som selv toåringer skal kunne gjennomføre, og alle deltakerne får diplomer, medaljer og en goodiebag som er spesiallaget for småbarn. Vi hadde ett flott løp i fjor og håper på det samme i år, med enda flere deltagere. Sett av et par timer søndag den 8. september og bidra til en god sak, oppfordrer Linn.

Uavkortet til formålet
Linn Omre Jakobsen er spent på hvor mange som kommer til løpet som det slett ikke er tilfeldig blir arrangert i september. Dette er nemlig den internasjonale barnekreftmåneden. Flere bedrifter har også støttet oss med påmeldingsavgiften, uten at de kanskje er tilstede å løper. Dette setter vi enormt pris på og ønsker du å bidra som privatperson eller firma setter vi veldig pris på det. Husk at påmeldingsavgiften går uavkortet til formålet!

Mange bidragsytere
Absolutt hver eneste krone vi får inn går uavkortet til Barnekreftforeningen.  – Jeg har vært på tiggerferd rundt i byen og fått fylt opp goodiebagene med mye fint som forretninger har gitt. Givergleden har vært stor fordi formålet er så bra. Med god hjelp av PS Press Reklame og markedssjef Siv Holder har jeg også fått både plakater og brosjyrer som vi har brukt til å markedsføre arrangementet. De har også laget opp flotte diplomer.


Related posts

Caravelle Tours reddet av gamle kunder!

mortensen

Vanlig sko – til piggsko Sam fikser det også!

mortensen

Coop Obs; Årets grillsesong er i gang med nye grill modeller

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy