Image default
Nytt på Høyda

Kvik Kjøkken, Moss: – med ny eier og daglig leder

Tradisjonsrik innredningsspesialist med ny eier og daglig leder. Anne Knutsen har femten års fartstid med kjøkken, bad og garderobeinnredninger. Hun er også franchiseeier av butikken i Fredrikstad, og mener at et nært samarbeide med to butikker vil gi kundene en god og forutsigbar service.

Den nye franchiseeieren i Kvik Moss er klar på at det er store sko å fylle etter tidligere eier, men er sikker på at hennes erfaring og dyktig medarbeidere samt gode oppfølging fra fabrikken i Danmark, vil være med på å gi kundene en trygg og god handleopplevelse.

Gode løsninger

Pandemien har satt sine spor i samfunnet, og ikke minst i kundenes ønske om fornying i hjemmet. Dette har vi tatt konsekvensene av – sier Anne Knutsen, og forklarer engasjert om tilbudene med videolinkmøter for tegning og tilrettelegging av kjøkken, bad og garderober. Selv om kundene av smittevernhensyn ikke ønsker å besøke butikkene våre, så har vi gjennom disse digitale løsningene funnet en god måte å imøtekomme kundenes ønsker på. Våre selgere er spesialister i å kombinere flott design med gode praktiske løsninger. Dette vil til enhver tid kommer deg som kunde til gode – legger Knutsen til.

Leveringssikkerhet

Med en produsent og leverandør som har all produksjon i Danmark, gir det våre kunder en god leveringstrygghet. Kvik lager alle sine innredninger på egne fabrikker i Danmark, og på den måten har de til enhver tid full oversikt over produksjonen. Selvfølgelig har pandemien også gitt en del utfordringer, men over tid har vi lært å være kreative og løsningsorienterte. Knutsen mener bestemt at Kvik i det hele har kommet styrket ut av den problematiske 2 års perioden de har bak seg.

Overtok i januar

Anne Knutsen overtok som ny eier den 1/1-2022. Denne første måneden har stort sett gått med til å bli kjent, men det mangler imidlertid ikke på planer – betror hun oss. Butikken skal pusse opp, slik at opplevelsen skal bli maksimal for kundene som kommer for å se sitt nye kjøkken, bad eller garderobe. Med nye farger og en tilpasset belysning vil det gi følelsen av å oppleve innredningene i sitt rette miljø – forteller Knutsen mens hun orienter om planen for butikken.

Det er planlagt en hei dundrende nyåpning utpå nyåret. Med tydelige markeringer både ute og inne, regner Knutsen med at de fleste vil få med seg at Kvik Moss har nyåpnet butikk. Noen dato er ikke satt enda, men håper at alt vil være klart når våren, varmen og solen kommer.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Jan måker plass til sin nye arbeidshverdag

mortensen

CAS – Computer Accessories Scandinavia

mortensen

«Morsbrød» i salg hos Evita, på Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy