Image default
Bil

Varnaveien Bilpleie & Service: Keramisk behandling av bilen

Varnaveien Bilpleie & Service AS ble etablert i 1990 og driver i dag med dekk og felger, bil-glass og frontrute, bil elektro, alarm-montering for bil og båt, lakk-behandling (Drop Off), antiodørbehandling, dekkservice og mindre reparasjoner.

Kundenes høye forventninger holder oss på tå hev – smiler en travel eier/daglig leder, Richard Anker-Jensen. Her er det full fart hele året, og vi trives vanvittig med det – legger han til. 

Dekksuksess

Vår siste satsning med dekkhotell og dekkverksted har vært en ubetinget suksess – forteller Anker-Jensen. Alle små og store rom er nå opptatt, men som andre hoteller setter vi gjerne nye gjester på en venteliste. 

Drop Off lakk-behandling

Keramisk behandling av bilens lakkoverflate har blitt en ubetinget suksess – sier Anker-Jensen. Dette er en keramisk lakkebeskyttelse som ikke forsvinner i vask. Drop Off er et av få merker uten silikon, teflon eller voks. 

Keramisk behandling gir en vesentlig bedre beskyttelse enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene som finnes i dag. Drop Off keramisk lakkbeskyttelse tåler avfettingsmiddel, veisalt, sur nedbør, UV-stråler, sollys, frost og fugleavføring mye bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene gjør. Behandlingen forenkler vedlikehold av billakken, og lager en beskyttende hinne som forlenger lakkens kvalitet over tid. Behandlingen har en varighet på minst fem år, men for å opprettholde den gode garantien må bilen inn til en vaskekontroll en gang pr år.

Etablert i 1990

Varnaveien Bilpleie & Service A/S ble etablert i 1990 av Jan Edvardsen. 1. april 1998 overtok dagens eiere Richard Anker-Jensen og faren Sverre Otto Jensen virksomheten. Siden overtakelsen i 1998 har firmaet i dag hele 10 ansatte fordelt på de ulike avdelingene.

Firmaet disponerte i starten 180 kvadratmeter i de to innerste garasjeportene i Varnaveien 27. Etter hvert som øvrige leietakere i bygget har flyttet ut så har Varnaveien Bilpleie & Service A/S vokst seg videre i bygget.

Overtok Varnaveien 27

I 2004 overtok Richard Anker-Jensen og Sverre Otto Jensen eierskapet til halvparten av Varnaveien 27, og i 2013 kjøpte de resten av eiendommen. Nå disponerer Varnaveien Bilpleie & Service A/S halvparten av det 2000 kvadratmeter store bygget selv, mens resten er fylt med ti forskjellige leietakere. 

På spørsmål om hvordan 20 årsjubileet ble avviklet, smiler en lettere oppgitt eier og daglig leder. Først ble vi forsinket av for mye aktivitet, så kom koronapandemien. Nå har vi igjen satt firmaets «Grand Old Man», han Otto, på oppdraget med arrangementet av en jubileumsfest. Denne gangen vil vi slå den sammen med 25 årsjubileet – avslutter Anker-Jensen.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Har klokketro på Nissan NV250 nylanseringen

mortensen

Moss Billakkering: Går inn i jubileumsåret med en høy andel av «girlpower»

mortensen

Ny selger hos Moss To-Takt AS

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy