Image default
Dyr Nytt på Høyda

Empet dyreklinikk åpner på Høyda

Veterinærtilbudet i Mosseregionen forsterkes. Empet Dyreklinikk har i disse dager de siste forberedelser for åpning av sin 15. klinikk i Norge. Mellom tannfeen og Skousen har de laget smakfulle og romslige lokaler og vil kunne motta sine første pasienter den 22. mars. 

Som på alle byggeplasser rett før åpning, var det også her et mylder av håndverkere som la siste hånd på verket. De ansatte var fullt opp engasjert med utpakking av utstyr og varer. Veterinær Morten Hassel var tydelig preget av den korte tiden som var igjen til åpning, men han forsikret oss alle om alt ville bli ferdig. 

Siden 2005
Empet As ble startet av seks studievenner på Norges Veterinærhøyskole etter endt studium i 2005. siden den gang har de utviklet seg i takt med tiden og teller i dag 15 klinikker fordelt rundt i Norge. Med over 100 ansatte blir over 50 000 pasienter behandlet årlig – sier Veterinær Morten Hassel og legger til at de besitter kompetanse hos spesialister som alle samarbeider på tvers av klinikkene. Dette gir våre pasienter ganske unike tilbud med mulighet for å få spesialistbehandling innenfor rimelig kort tid. 

Operasjonstilbud
To veterinærer og to dyrepleiere vil håndtere alle konsultasjoner i første linje. De vil selvfølgelig også behandle de pasientene som oppsøker dyrlegen med elementære tilfeller. Empet Dyreklinikk vil også i Moss ha tilbud om operasjoner der dette er nødvendig for suksessfull behandling. Med to veterinærer i full stilling og en tredje veterinær, med kirurgi som spesialitet, noen dager i uken regner de med at behovet for dagkirurgi i første omgang vil være dekket. Empet Dyreklinikk har et bredt tilbud av spesialister som det vil kunne henvises til. Dette er et meget godt tilbud til våre pasienter – mener Hassel og er sikker på at de skal kunne holde kort ventetid på nødvendig spesialistbehandling.

Klinikken i Moss vil ikke kunne tilby behandlinger som krever oppstalling og overvåkning. Da vil Empet kunne henvise til en av sine klinikker som har denne tjenesten, slik at pasienten får en trygg og sikker behandling.

Tilpasset åpningstid
Veldig mange dyreeiere har liten anledning til å besøke dyrlegen på dagtid. Dette har Empet tatt konsekvensene av og har satt sin åpningstid fem dager i uken fra klokken 0900 til klokken 1900. De har ingen døgnvakt da nærmeste klinikk som har veterinær på jobb hele døgnet bare ligger 500 meter unna. I tillegg til veterinærtjenesten vil Empet Dyreklinikk i Moss ha en del av lokalet som butikk hvor man kan finne anbefalt fór og diverse dyrerelaterte ting.

Det var smakfulle og gjennomtenkte lokaler som tar form i Rabekkgata. Mange dyreeiere vil nok kjenne sin besøkelsestid og benytte seg av tjenestene som Empet Dyreklinikk kan tilby i Moss.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Nå er ringen sluttet for Artur

mortensen

Åpnet Lille interiør i stor skala

mortensen

AniCura Jeløy Dyresykehus – et av Norges mest velutrustede dyresykehus

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy