Image default
Trening

Timeplan etter kundenes ønsker!

En utvidet timeplan og oppgradering i staben. I 2019 satser Korpus stort på at alle sine kunder skal få sammenhengende saltimer minst en gang om dagen.

Korpus er et 2000 km bredspektret og døgnåpent treningssenter for alle uavhengig av interesser. Her kan det velges blant 12 ulike saltimer i tidsrommet fra kl 9.00 til 21.00. Etter mange tilbakemedlinger over lengre tid har senteret hatt hovedfokus på kontinuitet på sin nye timeplan. På den måten kan medlemmene gå direkte fra en time til en annen, og få en mer sammenhengende trening når de først er i gang. De får trent hele kroppen og sparer tid ved at timene er synkronisert.

Alle timer er selvfølgelig fortsatt inviduelle og booking fungerer som normalt på deres hjemmeside. Korpus er klar på at dagens timeplan er laget etter kundenes ønsker og har vært nøye overveid og planlagt en god stund.

– Enkelte ting som morgenspinning og aqua-gjengen har vi alltid hatt her, og de skal vi holde på! Vi må ivareta hvert enkelt medlem og opprettholde alle fasiliteter, sier sportslig leder Caroline Schaerr (20).

Hvordan er salkombinasjonene lagt opp?
Jo, flere ganger daglig kjøres to saltimer etter hverandre. Først en energirik time som får opp blodpumpa med rask puls og svettegaranti. Alle de kjente timene som Spinning, Crosstraining, Step styrke, Aqua og Zumba kjøres som den første time i kombinasjonen. Påfølgende time skal gi en beroligende effekt for kropp og sinn. På den måten får medlemmene en avbalansert trening og hjelp til å roe ned treningsøkta.

– Step Styrke og Balance er en kombo, høy intensitetstrening kombinert med en yoga-basert time, sier Caroline. Hun legger til at de andre kombinasjonene er Spinning og Styrke, Crosstraining og Stretch/Yoga, Aqua og Stretching, samt Zumba og medisinsk Yoga.

– Kontinuitet var mye av hovedfokuset når den nye timeplanen ble laget. Hver dag har vi tre kombinasjoner plassert veldig forskjellig slik at alle skal kunne få med seg minst en daglig. Da får medlemmene en mer effektiv arbeidstid når de først er her, konstaterer Caroline.

Kliner til med funksjonell trening
Korpus har lenge hatt Crosstraining på timeplanen, en tøff og utfordrende time med enkle basisøvelser, en knallhard økt for de som liker å ta det helt ut. Timen inviterer til mye moro og variert trening med alt fra tau og vekter til baller. Spurt så fort du kan, tell repetisjoner og bli motivert av energien og konkurranseinstinktet når adrenalinet bruser! Her er tilbudet utvidet fra en til tre timer i uka, nå også i lettere utgaver.

– Vi har nå tre nivåer av timen, en tøff, en lett og en kombinasjon av disse med ulike instruktører. De finner du på mandag, onsdag og torsdag kl 17.00, nevner Caroline.

Seniorene leder ann på dagtid
Her er seniorene en stor gruppe som bidrar med mye liv og røre, sporty som de er. Den eldste er 87 år og alle trener de opptil 4 dager ukentlig. Senteret satser «stort» på å tilrettelegge et variert utvalg av timer for denne aldersgruppen i tidsrommet fra kl 09.00-12.00. Vanngymnastikk er også en populær aktivitet for de eldre. Den faste Aqua-gjengen stiller opp i bassenget fra uke til uke, og som Caroline nevnte er de kommet for å bli. Vinklet til de yngre medlemmmene stiller en ny ung instruktør opp med et oppdatert Aqua-program.

Uavhenig av alder og treningsform er det populært for de fleste å benytte seg av de andre fasilitetene. Spa og avslapning kan nytes i separate dame-og herreavdelinger med badstu, stream og et varmekar på 40ºC, begge tilknyttet et felles svømmebasseng på 16×8 meter.

– Hva med å avslutte treningen med en avslappende svømmetur? Eller løse opp i stive ledd og muskler i vamekaret i garderoben? Utvalget er stort på Korpus, ikke bare av trening men også av avslapning, smiler Caroline.

Timer for en hver smak
Stadig mer ettertraktet for alle er det populære Les Mills konseptet, også her stiller nye instruktører klar for dyst på flere timer. Pilates har foreløbig en time men skal oppgraderes med kveldstimer etterhvert.

– Vi har nå nye instruktører på Aqua, Pilates, Les Mills RPM og Les Mills Barr, så vi har nå et variert utvalg av trening og en timeplan som kundene er fornøyd med, smiler Caroline. Selv har hun jobbet på senteret i 7 år og beskriver Korpus som en fin arbeidsplass og et godt treningssenter.

Fjernet bindingstiden
Caroline vil også tilføye sammen med Aqua-og bassengansvarlig Carina at Korpus er det ultimate treningssenter. Med en egen Crossfit avdeling, spinning sal, stort frivektsområde og apparatstudio, to squash haller og to aerobic saler kan medlemmene velge og vrake i treningstilbud.

Ved resepsjonsområdet har senteret også et lekerom for de som har med seg en liten en eller to. – Vi har redusert prisen på medlemskapene våre både for student og voksne. Og vi har fjernet bindingstiden, et tiltak som har gjort det enklere for alle parter, sier de.

Tekst: Linda Morønning.

Related posts

Morten Nore skal føre Tjukkas-eventyret mot nye høyder

mortensen

Korpus; – Vi er ditt andre hjem

mortensen

Toppform Fitness utvider med hele 1000 kvadratmeter

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy