Image default
Trening

Timeplan etter kundenes ønsker!

 En utvidet timeplan kommer på plass fra 2020. Nå satser Korpus stort på at alle sine medlemmer skal få sammenhengende saltimer minst en gang om dagen!

Korpus er et bredspektret og døgnåpent treningssenter for alle uavhengig av interesser. Her kan det velges blant 12 ulike saltimer i tidsrommet fra kl. 06.30 til 21.00. Etter mange tilbakemeldinger over lengre tid har senteret hatt hovedfokus på kontinuitet på sin nye timeplan. På den måten kan medlemmene gå direkte fra en time til en annen, og få en mer sammenhengende trening når de først er i gang. De får trent hele kroppen og sparer tid ved at timene er synkronisert. Alle timer er selvfølgelig fortsatt individuelle og booking fungerer som normalt på senterets hjemmeside. Korpus er klar på at den nye timeplanen er laget etter kundenes ønsker, og den har vært nøye overveid og planlagt en god stund. Fra januar er denne tilgjengelig ved siden av senterets øvrige tilbud.

-Enkelte ting som morgenspinning og aqua-gjengen har vi alltid hatt her, og de skal vi holde på! Vi må ivareta hvert enkelt medlem og opprettholde alle fasiliteter, sier sportslig leder Caroline Schaerr (21).

Hvordan er salkombinasjonene lagt opp?
Jo, flere ganger daglig kjøres to saltimer etter hverandre. Caroline legger til at kombinasjonene er blant timer som Spinning, Styrke, Step, Aqua og Pilates, samt terapeutisk Yoga. 

-Kontinuitet var mye av hovedfokuset når den nye timeplanen ble laget. Hver dag skal vi ha tre salkombinasjoner plassert til forskjellige tider slik at alle skal kunne få med seg minst en daglig. Da får medlemmene en mer effektiv arbeidstid når de først er her, konstaterer Caroline.

Seniorene leder på dagtid
En stor gruppe som bidrar med mye liv og røre, sporty som de er, er seniorene. Den eldste er 87 år og alle trener de opptil 4 dager ukentlig. Senteret satser «stort» på å tilrettelegge et variert utvalg av timer for denne aldersgruppen i tidsrommet fra kl. 09.00-12.00. Vanngymnastikk er også en populær aktivitet for de eldre. Den faste Aqua-gjengen stiller opp i bassenget fra uke til uke, mye tyder på at de er kommet for å bli. Vinklet til de yngre medlemmene stiller en ny ung instruktør opp med et oppdatert Aqua-program og flere varierte timer på ettermiddag/ kveld.

Også rom for ro og velvære
Uavhengig av alder og treningsform er det populært for de fleste å benytte seg av fasilitetene i garderobene. Spa og avslapning kan nytes i separate dame -og herreavdelinger med varm badstue, stream badstue og et varmekulp på 40 ºC, begge tilknyttet et felles svømmebasseng på 16×8 meter –og alltid gode 30 grader i vannet.

-Hva med å avslutte treningen med en avslappende svømmetur? Eller løse opp i stive ledd ogmuskler i vamekulpen i garderoben? Utvalget er stort på Korpus, ikke bare av saltimer, men også av avslapning, smiler Caroline.

Tekst: Linda Morønning.

Related posts

SPENSTig høst

mortensen

I full trening helt frem til fødselen

mortensen

Skryter av mottagelsen fra mossingene

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy