Image default
Trening

Kom i form på nyåret!

Spenst treningssenter er godt forberedt til å ta i mot alle som ønsker å trene seg til en bedre hverdag. Gamle og nye medlemmer tas i mot med smil og godt humør. Med et bredt programspekter har vi nivåer for alle mener Thomas Solberg.

Det legges stor vekt på at treningen skal være morsom og lystbetont, slik at den kan bli en ny og positiv rutine i livet ditt.

Byens største treningssenter har store, lyse og velutrustede lokaler. Velutdannede instruktører hjelper deg gjennom den første tiden, slik at terskelen til å fortsette blir så lav som mulig.

Det skal gjøre litt vondt dagen etter en treningsøkt – mener Thomas Solberg, men det skal ikke være slik at du ikke ønsker å komme tilbake. Målet er at det skal være det vi kaller «godt vondt». Det er viktig at du får hjelp til å finne det riktige nivået og intensiteten i den treningen som er riktig for deg. 

Det viser seg at trening i sal sammen med andre er en god motivasjonsfaktor. Det sosiale med andre likestilte hjelper mange til å komme seg på trening også «neste gang». 

Tilbudene er mange og flinke, hyggelige og velutdannede Spenstinstruktører møter deg i alle saler, og de har interesse spesielt for deg slik at du finner riktig måte å trene din kropp på. 

Ved medlemskap får du hjelp av en PT – personlig trener – som hjelper deg i gang. Etter noen uker kan du bestille oppfølging med din PT 2 til 3 ganger slik at din trening blir best for deg. Dette er fordeler som ligger i medlemskapet og har vist seg å være positivt for treningsutviklingen og stabiliteten.

Da vi besøkte Spenst, var det nettopp kommet to nye medlemmer. Det vi si at Hanne Swenson hadde vært medlem tidligere og hun hadde nå fått med seg mannen Jon Swenson på trening. De er begge seniorer på 60+ og finner seg raskt til rette sammen med sin veileder og personlige trener Daniel Reinoso. De er spente på utviklingen og om motivasjonen holder, men er begge strengt bestemt på at dette skal bli en del av deres nye rutine i hverdagen. 

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen


Related posts

Inntar syklistenes mekka

mortensen

FRISK bedriftshelsetjeneste inn hos Miin Helse

mortensen

Actic treningssenter i Lilleeng Helsepark: God effekt i varmtvann basseng

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy