Image default
Interiør

Kjøkken tilpasset på millimeteren

Den franske kjøkkengiganten Schmidt er også en stor kjøkkenprodusent i europeisk målestokk. Nå har produsenten jobbet i årevis for å få på plass et nytt system, og som er eksklusivt for Schmidt.

De kan nå nemlig tilby deg alle dine møbler på det eksakte målet du selv ønsker – et system med betegnelsen Perfect Fit, og som den lokale forhandleren Øvereng Interiør sikkert vil få stor glede av.

– Nå kan Scmidt skreddersy skapene dine etter den bredden du selv ønsker, forteller Hege Øvereng. Noen støvsamlere av små nisjer mellom skap og vegger er det ikke lengre snakk om. Nå kan dette tilpasses akkurat lengden på rommet, og også i høyden, i hvert fall opp til 2,6 meter. Og det er vel ikke mange som har behov for større takhøyde enn dette, fortsetter Hege.

– Dette betyr også at vi kan tilby våre kunder en bedre romutnyttelse, og ikke minst større oppbevaringsplass, for ikke å si det maksimale av romutnyttelse, tilføyer Jane Øvereng.

– Jeg synes det må være deilig å ikke lenger tenke på hva som passer inn på kjøkkenet hva mål angår. Nå kan du realisere drømmene dine om akkurat det kjøkken som du selv har vært ute etter. I og med at Schmidt også produserer baderomsmøbler og garderober gjelder dette selvfølgelig også for disse rommene, fortsetter Hege, og tilføyer:

– Husk på at det ikke kommer noen tillegg i prisen selv om du nå vil skreddersy ditt kjøkken, bad eller garderobe. Men ønsker du flere enn tre skap på dine breddemål, kommer det et lite pristillegg utover disse tre skapene.

Øvereng Interiør som holder til i topp moderne lokaler i Ekholtveien 114, eller Kremmerhuset om man vil, har meget god tro på at dette nye systemet vil slå godt an. Og mulighetene du som kunde måtte ønske, oppnår du best ved å avlegge forretningen et besøk. Her har de nemlig utstilt flere Schmidt-kjøkken. Og finner du ikke akkurat kjøkkenet ditt blant utstillingsmodellene, har du en stor katalog å boltre deg i.

Related posts

Garderobemannen på Høyda

mortensen

Nå kommer Kitch’n til Rygge Storsenter

mortensen

City Syd Blomster er tett på trendene

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy