Image default
Interiør

Kjøkkenfokus hos CarlsenFritzøe

De nærmeste ukene er det stort fokus på kjøkken hos CarlsenFritzøe AS i Varnaveien. CarlsenFritzøe er store leverandører både til det profesjonelle og det private markedet. Det er ingen grunn til å hvile på laurbærene smiler selgerleder Mari Johansen.

Selgerleder Mari Johansen hos CarlsenFritzøe er en av fem kjøkkenspesialister i det nyrenoverte bygget til CarlsenFritzøe i Varnaveien 31. De forhandler Sigdal kjøkken som er en merkevare som så dagens lys i 1950. Siden den gang har de markert seg med solide markedsandeler i Norge innen kjøkken, bad og garderober. 

Proff-markedet
CarlsenFritzøe har solgt Sigdalkjøkken gjennom flere år, og har markert seg med store leveranser til massive boligutbyggelser. En stor del av kjøkkenløsningene i Rosenvinge Park er levert fra Varnaveien 31. Proff avdelingen har 2 ansatte som server og tegner løsninger på små og store prosjekter fra utbyggere. Sigdalkjøkken innehar en mengde smarte løsninger som kan tilpasses alle typer og størrelser på rom. 

Bad og Gardrobeløsningene til Sigdal er kjent for sine innovative og gode løsninger som hus -og leilighetskjøpere setter pris på.

Privat-markedet
Denne avdelingen er det selgerleder Mari Johansen som er leder for. Den skiller seg ut ved at private utbyggere ofte ikke har like stor kjennskap til de mange løsninger som finnes. Her er det tre ansatte som har fulle dager med å lage og finne patente løsninger på det kjøkkenet du egentlig ikke vet at du ønsker deg. Samarbeidet mellom selger og kjøper er meget viktig for å finne den løsningen som et ofte litt stramt budsjett setter grenser for. Dette medfører at det ikke sjeldent må lages opptil flere løsninger før den tilfredsstiller både kunde og budsjett.

Kreativ utvikling
Sigdal har gjennom 69 år vært førende med kreativ utvikling av kjøkken, bad og garderober. Kravet til kvalitet og holdbarhet har ført til at alle skapskrog fra Sigdalkjøkken kommer ferdig montert. Dette forenkler monteringen, og leverandøren er da sikker på at alle skrog er riktig montert etter de kvalitetskravene som bedriften ønsker å leve opp til.

God planlegging
Forbered dit kjøkkenmøte så grundig du bare kan – råder salgsleder Mari Johansen. Bestill tid for forberedende planleggingsmøte hos oss og vi kan hjelpe deg med hva som er viktig å få med i starten. Viktige ting som konsulentene trenger å vite er, utenom mål og størrelse, hva som er din stil. Hva du ønsker med ditt kjøkken, og hvilke praktiske løsninger du vil ha med i den endelige kjøkkenløsningen vi sammen kommer frem til. 

Dette sammen med et budsjett som vi må holde oss innenfor, er viktig for at vi sammen skal finne det riktige og gode kjøkkenet til nettopp deg. Husk at dette kjøkkenet skal du sannsynligvis leve med i mange år fremover – smiler en blid Mari Johansen hos CarlsenFritzøe mens hun følger oss til rullefortauet og tar imot en ventende kunde.

Tekst: Ivar B Johansen
Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Adam hjelper deg med å finne ut hva du brenner for

mortensen

Kjøkken tilpasset på millimeteren

mortensen

Drømmer om å bli den ultimate gavebutikken på Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy