Image default
Interiør Rygge Storsenter

Kid Interiør: Kundekveld med fokus på interiør

13. november er det duket for stor interiørkveld hos Kid Interiør på Rygge Storsenter. Dette er kvelden da du kan få hjelp til å finne gode løsninger med tekstiler og farger.

Butikksjef Lone Øra smiler bredt når hun forteller om sine planer for kundekvelden. 20 butikker rundt i landet skal arrangere sin kundekveld, men aktiviteten blir tilpasset hver enkelt forretning. Forskjellige trender og smak gjør at arrangementet blir kundetilpasset hver enkelt butikk.

Rød løper
For at kundene skal få den riktige følelsen av at de er viktige for oss, har vi valgt å legge ut den røde løperen. Alle vil bli servert noen enkle smakebiter og få et glass med bobler i. Supre tilbud på nesten alle varegrupper vil florere og butikkens betjening vil stå til tjeneste for spørsmål og veiledning.

Stylist på besøkFor at kundene skal kunne få experthjelp med sine interiørproblemer har vi engasjert stylisten Anniken Dalaasen Borgersen. Hun vil være disponibel for spørsmål og problemløsning med ulike farge og møbel kombinasjoner som kundene måtte ha. «Mye kan rettes med ei god pute i den rette fargen» har det blitt sagt og TV stylisten Halvard sier jo at mange puter er beste løsningen -bare de blir slått ned på midten.

13. november klokken 1900 til 2200 vil butikken være et møtested for interiørglade kunder, og denne interiørkvelden har blitt gjennomført med stor suksess i en del av kjedens butikker. Det er første gangen at vår butikk er med – smiler Lone Øra mens hun påpeker at deres planer gjør at de slettes ikke skal være dårligere en noen av de andre av kjedens mange butikker.

Vi er spent på mottakelsen, men håper på et stort fremmøte. Vi skal være forberedt – smiler butikksjef Lone Øra til slutt.

Lone Øra, den nye butikksjef hos KID på Rygge Storsenter

Lone Øra – ny butikksjef
Kid Interiør på Rygge storsenter har ansatt ny butikksjef. Med 26 års erfaring i butikk og stor interesse for interiør og tekstiler, er Lone Øra trygg på at dette er rette plassen.

Hun gleder seg hver dag til å gå på jobb og er begeistret for at hun har fått muligheten til å være med å utvikle butikken videre. Sammen med de øvrige ansatte, som hun roser opp i skyene, er hun sikker på at Kid Interiør på Rygge storsenter vil fortsette sin fremgang og beholde sin popularitet hus kundene.

Det er mange planer og aktiviteter fremover og kundene vil oppdage at det slett ikke vil være kjedelig hos Kid Interiør. Det er viktig at alle kunder blir sett, og at de blir mottatt med et smil – smiler en opplagt Lone Øra idet hun retter oppmerksomheten mot en ny kunde.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Fortjent heder til Sport1 på Rygge storsenter

mortensen

Reåpning av Obs! på Rygge Storsenter

mortensen

Nyinvestering hos Specsavers på Rygge Storsenter

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy