Image default
Lilleeng Helsepark

Nå åpner Colosseum Faust AS dørene i Lilleeng Helsepark

Lilleeng Helsepark på Høyda kan fra før av skilte med å være regionens største helsepark med over 35 klinikker på menyen. I disse dager er imidlertid et nytt «medlem» på vei inn. I løpet av kort tid vil nemlig Colosseum Faust As åpne dørene til sin klinikk og daglig leder Tom Henry Sundøen klør nærmest i fingrene etter å komme i gang.

– Nå ser vi virkelig frem til åpningen og det er allerede mange pasienter som venter på å bli behandlet. Bare på min liste står det nok nå mellom 15 og 20 pasienter, forteller Sundøen som selv er utdannet både som ortopedkirurg og traumatolog. 

Midt i smørøyet
Sundøen vil selv både foreta konsultasjoner og småkirurgiske inngrep i tillegg til å utføre sin rolle som daglig leder ved klinikken. Selv om han til daglig har sitt virke i Fredrikstad, så er han godt kjent med nabobyen som Colosseum Faust AS nå holder på å etablere seg i.

– Moss er på ingen måte noe nytt bekjentskap for meg i arbeidssammenheng. Jeg har tidligere vært med på å etablere Volvat i Moss og jeg har også arbeidet på Ringvoll Klinikken. Moss har en svært sentral beliggenhet i fylket med nær tilknytning til E6. I tillegg er det jo også kort avstand til Vestfold og det gjør oss selvfølgelig svært tilgjengelige for mange, uttaler han.

Kommer langveisfra for å søke hjelp
Med på laget som snart er klare til å ønske velkommen til Lilleeng Helsepark har Tom Henry Sundøen et meget kvalifisert team, inneholdende blant annet en øre-nese-hals lege, en gastrokirurg, en gynekolog, en proktolog og flere andre spesialister. Mange med pasienter fra store deler av landet.

– Flere av de som kommer til å ha sitt virke her på Lilleeng er såpass spesialiserte innenfor sine fagfelt at folk kommer langveisfra for å få hjelp. Selv har jeg pasienter fra store deler av landet. Vi snakker om et team av spesialister som kjenner hverandre svært godt via mange års samarbeid, og som i tillegg vil ha med et anestesi-team som virkelig er top notch med på laget. Kun det beste er godt nok, forteller Sundøen. 

Kun dagkirurgi 
I lokalene på Lilleeng Helsepark vil Colosseum Faust AS tilby dagkirurgi. Pasienter som måtte ha behov for å overnatte vil bli tatt hånd om av klinikkens avdeling i Oslo. Om de på sikt vil kunne tilby overnatting på avdelingen i Moss vil Tom Henry Sundøen ikke ha noen sterk formening om.

– Det eneste jeg kan si er at vi har en opsjon på større arealer. Nå får vi konsentrere oss om å få åpnet klinikken, avrunder daglig leder i Colosseum Faust AS.

Tekst Petter Andresen/Foto Jørn Mortensen

Related posts

Ultralyd ved Vansjøklinikken

mortensen

Enorm interesse for julemarkedet i Vingparken søndag 8. desember 2019

mortensen

Restaurant Ro og Evita House

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy