Image default
Rygge Storsenter

Herreavdelingen i Undertøyskuffen på Rygge Storsenter

Undertøyskuffen AS har en egen avdeling for menn. Her finnes kvalitets undertøy og badetøy til menn i alle aldre og størrelser. Utvalget for menn, sammenlignet med mangfoldet i avdelingen for kvinner, er nok som i de fleste kommoder i private hjem. En skuff til far og resten til mor. I mine øyne som mann, helt naturlig.

Det var kanskje litt tilfeldig at vi også fikk undertøy for menn, men egentlig ikke så tilfeldig likevel – sier Jeanine Myhr. Hun forteller om en innkjøpstur til Mey i Tyskland. De leverer kvalitets undertøy til damer og innkjøpslisten var lang. Da fikk undertøysjentene øynene opp for at herrer også kanskje ville like å kunne kjøpe undertøy med høy kvalitet. Denne leverandøren hadde et bredt utvalg, og noen forsiktige innkjøp ble gjort.

Menn med flakkende blikk

Det er ganske vanlig at menn som følger sin kone inn i vår butikk blir stående å flakke forsiktig med nedslått blikk. Usikkerheten om hva som er tillatt å se på er tydelig. Ofte rygger de forsiktig tilbake og mumler noe om at jeg venter på utsiden…

Da er det hyggelig for oss å kunne opplyse om at vi også har en egen avdeling for menn – «Herreavdelingen». De puster da lettet og beveger seg tilfredse i den retning.

Mest damer som handler

Selv om mennene blir stående med blikket rett på mannlige underbukser under hele besøket, er det sjelden de kjøper noe. Hensikten er dog oppnådd – smiler Jeanine og forteller at konene kommer ofte tilbake og sier at mannen hadde sett og kjent på noen aldeles herlige underbukser han kunne tenkt seg. Da er det gjort. Neste gang kommer mannen selv og plukker frem sine favoritter i vår «herreavdeling».

Selv om vår herreavdeling ikke er større en 6 kvadratmeter veggplass, så gjør den nytta. Vi selger manneunderbusker, t-skjorter og badetøy. I tillegg har vi et fint utvalg av badekåper av høy kvalitet. Dette har nesten blitt en bestselger hos oss. Det er etter hvert blitt mange menn som har fått badekåper fra damebutikken Undertøyskuffen AS – avslutter Jeanine Myhr med et stort smil.

Tekt: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Secret Edition Zoo: Korona tiltak i butikken

mortensen

Mix Rygge Storsenter; Softis om vinteren er undervurdert

mortensen

Suksess med «unormale priser»

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy