Image default
Bedrift Skofabrikken

Adv. Karianne Hulaas – familie og arv som spesialområde

2. etg. av Skofabrikken i Tor Sørnes vei rommer mange ulike fagområder. På et trivelig kontor, sånn midt i gangen, sitter en smilende advokat og svarer positivt til vår forespørsel om en liten samtale. Den som tenker på advokatkontor med dype tunge møbler og forværelse med en stri og herskende sekretær, må nok titte en gang til. 

Med åpen dør og et smilende blikk tar hun imot oss. Selv om hun har det merkbart travelt med flakkende blikk på klokken innimellom, gir hun seg god tid til våre spørsmål. 

Karianne Hulaas er en advokat med lang erfaring i ulike sider av vårt kompliserte lovverk. Hun har spesialisert seg på problemstillingene vedrørende rettferdighet med arv og familie, og på den måten hjelper sine klienter med riktige og rettferdige testamenter og fremtidsfullmakter. Hun henviser til mange feller det er lett å sette bena i, hvis man forsøker å håndtere slike ting på egenhånd.

Karianne Hulaas kan fortelle at allerede den 15/1-2020 klokken 1800 skal hun holde et foredrag om fremtidsfullmakter og testamenter. Dette er et hot tema som hun vil snakke om på nevnte møte i Vingparken onsdag den 15. januar. Der blir det gratis adgang så Karianne håper på stort fremmøte til et så viktig tema.

Karianne Hulaas har advokaterfaring fra 2000, og har drevet egen praksis siden 2017. Med travle dager og mange timer foran skjermene finner hun også tid til å engasjere seg i formidling av problemstillinger som angår folk flest. Dette er viktige temaer som folk bør få bedre kjennskap til – sier hun og legger til at dessverre så er det ofte at konsekvensene kommer når det er for sent å gjøre noe med det. Derfor finner hun det riktig å bruke litt av sin tid på opplysningsarbeid som nevnte foredrag.

Med en, for oss i Moss, kjent advokat som far, var det for Karianne ikke vanskelig å velge yrke. Faren Vidar Hulaas er nå pensjonist forteller hun, men han er fremdeles god å konferere med i vanskelige spørsmål.

– Det var overhode ikke noe press om at jeg skulle bli advokat. Men jeg var vel snusfornuftig og veslevoksen som barn. Jeg valgte juss fordi det ville gi mange muligheter og en god allmennutdannelse. For advokater er det også svært mange muligheter når en skal velge hva en vil jobbe med. For min del har det viktigste vært at jeg får jobbe med mennesker, avslutter hun og vender oppmerksomheten tilbake mot skjermen og innkomne mail.

Med det trivelig kontor, den åpne døren og med et smilende hei – mener i hvert fall vi at terskelen for å besøke et advokatkontor har blitt adskillig mindre. Ikke noe å grue seg for, bare trivelig.

Tekst og foto: Ivar B. Johansen

Related posts

Kreatif AS med nytt konsept Nettbutikk for alle

mortensen

Økt salg for Fasadeprodukter AS

mortensen

Bogerud Tekstil er 50 år

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy