Image default
Bedrift

Håndtverker Hansen: Vi utvider tilbudet

Håndverker Hansen As har utviklet et unikt samarbeid med leverandører, noe som vil komme kunden til gode. I samarbeid med rørlegger, elektriker, snekker, murer, flislegger og grossist, er firmaet i stand til å skreddersy ditt oppussingsprosjekt. Nå satser firmaet utradisjonelt, og utvider tilbudet med helt andre oppgaver.

– Håndtverker Hansen består av min mann Claes Thamdrup, Magnus Sekkelsten, Andre Sørensen, i tillegg til meg selv, sier Vera Thamdrup.  Vi utfører det meste innen flis, mur, maling og snekring, og min oppgave har til nå vært faktura, regnskap, besvare og ta i mot henvendelser.  Jeg har imidlertid lekt med tanken om å utvide mine arbeidsoppgaver, jeg føler i grunn at jeg har mye mer å gå på, smiler Vera.  Jeg har derfor tatt initiativ til å følge oppkunden etter at jobben er ferdig.

– Hvilke arbeidsoppgaver tenker du konkret på? 

– For det første blir det min oppgave å komme tilbake etter noen uker for å utføre sluttrapport. Det er veldig viktig nå i dag og en trygghet for kunden.

Sluttrapport er en beskrivelse på hvordan badet er bygd opp, hvilke produkter som er brukt og at det er riktig utført etter de lover og forskrifter som gjelder. Firmaet har hatt økt omsetning, målet var mellom fem og seks millioner i omsetning for fjoråret, og når året var omme hadde vi rundet åtte millioner. Mitt ønske er å kunne gi noe tilbake til firmaet, mer enn å bare være kontordame.

Allsidig bakgrunn
Vera er en dame som liker å ha mange jern i ilden, og har en allsidig bakgrunn. – Jeg har i grunn opparbeidet meg kunnskap om mye forskjellig gjennom årenes løp. Jeg har vært lærer i mange år, og før den tid jobbet jeg på sykehjem.

Tanken nå er at jeg kan fungere som en «Alt-mulig-dame», det vil si hjelpe til der det er behov. Jeg tenker at noen av oppgavene kan være leksehjelp, hjemmehjelp, jeg kan utføre hagearbeid og enkle vaktmesteroppgaver.

Det finnes mange behov der ute, og jeg ønsker å kunne bidra, sier Vera. Leksehjelp vet jeg det er et stort behov for, ikke alle synes det er like lett å sitte med lekser med egne barn, og i en hektisk hverdag kan det være godt med hjelp. Når det gjelder hjemmehjelp tenker jeg på handling, følge til lege, eller bare være tilstede for en prat,  mange eldre har et stort sosialt behov, sier hun. Håndverker Hansen har blant annet brukt noe av overskuddet til å investere i tre leiligheter i Dyreveien 60, og disse leilighetene trengs oppgradering, blant annet skal det bygges nye verandaer. Det kan hende jeg kan utføre enkle oppgaver også der etter hvert. Vi damer kan mye mer enn å bestemme valg av fliser, selv om vi nok liker å ha et ord med i laget der også, sier Vera.

Strukturert jobbing
Når man driver for seg selv og jobber strukturert gir det gode resultater. Jeg føler meg privilegert som kan ta med PC og jobbe utenfor kontoret.

Jeg reiser ofte til Trysil for å følge opp datteren vår, Sara Tanderup, alpintalentet som har et mål for øyet; å bli best. Hun flyttet hjemmefra som 15-åring, og setter stor pris på å ha foreldre som stiller opp, smiler Vera.

Jeg opplever det kun som positivt å være kvinne i denne bransjen, og tror det kan være viktig å ha en «kvinnelig touch». Jeg har gode erfaringer når det gjelder kundekontakt, og liker å være sammen med mennesker.  Når det gjelder Block Watne, som er en stor kunde av oss var det stort sett jeg som deltok på byggemøtene.

For Block Watne utfører vi nesten alt i Østfold når det gjelder bad, og har i tillegg spesialisert oss både på nybygg og rehabilitering. Jeg ønsker å vise meg frem for å fortelle hva jeg har å tilby, både til eksisterende kunder og andre.

Det er viktig å understreke at vi er et team, vi skal fortsatt gjøre det vi alltid har gjort. Det fungerer veldig fint med oss fire som er her nå, og det ønsker vi å fortsette med, avslutter Vera Thamdrup.

Tekst: Kristin Gudbrandsen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

XL-Bygg i Moss vil gjøre det lettere for kundene

mortensen

Avantador: På vei ut i verden

mortensen

Bogerud Tekstil er 50 år

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy