Image default
Bil

ID.3 på plass hos Nordlie Auto

Den 28. august 2020 ankom båten med over 700 ID.3 1ST til Møller Logistikk på Bekkelaget. De første forhåndsbestillerne vil få sin bil utlevert fra forhandler fra september og dermed er lanseringen av ID.3 1ST for alvor i gang i Norge.

Dette er en historisk dag for alle oss som jobber med Volkswagen. Denne bilen har vi enorme forventninger til – smiler en opprømt salgssjef hos Nordlie Auto, Freddy Karlsen. Sammen med sine to medarbeidere har de lagt alle kluter til for å promotere denne nyvinningen fra Volkswagen. Han legger også til at dette absolutt er en nyvinning for hele generasjonen innen elektrisk mobilitet.

Lang rekkevidde
Alle som snakker om elektriske biler, kommer inn på rekkevidde. Dette er selvfølgelig viktig. Uansett hvilken form for drivstoff man velger er det om å gjøre å komme så langt som mulig mellom hver fylling. 

Den nye ID3 har ved gode forhold muligheten til å kunne flytte seg hele 420 km før neste ladning. Dette er helt i toppsiktet og vi føler oss stolte og fornøyd ved å kunne presentere denne bilen til våre kunder – forteller Karlsen

Forhåndsolgt 50 biler
Denne bilen leveres i tre forskjellige utstyrsversjoner og blir tilgjengelig i fargene Moonstone Grey, Makena Turkis, Mangan Grey og Glacier White. 

Det vil også bli mulig å velge i tre modeller, Standard, Plus og Max med litt variasjon på pris og rekkevidde. Bilen har blitt veldig godt mottatt hos våre kunder, og vi har allerede forhåndsolgt nesten 50 biler. 

Ikke hengerfeste
Denne bilen vil ikke kunne bli utstyrt med vanlig hengerfeste for trekk av tilhenger. Nytenkningen derimot har gjort at bilen har fått det vi kaller transportfeste. Dette er plasser bak et deksel og kan trekkes frem for plassering av sykkelstativ og eventuelt plassering av transportbrett e.l. Dette kan tåle en max. vekt på 55 kg. Noe som holder fint til f.eks. to elsykler med batterier.

Leveres september
Når vi fisker etter leveringsdato, er Karlsen litt forsiktig. Fordelingen av biler til forhandlere er så vidt i gang, og vi venter i spenning om vi får tildelt biler til de kundene som har bestilt i første sending. Flere biler er dog på vei, og ventetiden blir nok ikke altfor lang. Vi krysser fingrene og håper i lengste.

Det er tydelig at Karlsen og hans medarbeidere er fornøyde med det nye produktet til Volkswagen og ser frem til å kunne forsyne sine mange kunder med denne flotte nyvinningen.

Tekst og foto: Ivar B Johansen

Related posts

– Man kan ikke gi seg i en nedoverbakke

mortensen

Mazda MX30 på Norgesturne Mazdas første elbil hos Moss Totakt

mortensen

Sulland Moss: Målrettet arbeid har gitt god avkastning

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy