Image default
Bil

Ny kundemottager hos Moss To-Takt

Bak disken i kundemottaket for verkstedet til Moss To-Takt finner vi en smilende ung dame. I dette hardbarkede skjeggemiljøet finner hun seg meget godt til rette – betror hus oss. De er alle noen snille medgjørlige gutter som er flinke til å lære bort sine små triks for å lykkes i kontakten med kunder som skal reparere bilen sin – innrømmer Charlotte.

Verkstedsansvarlig Frode Rodal mener det er flott å kunne blande litt i det tidligere mannsdominerte miljøet i bilbransjen. Vi har nå fem jenter innen organisasjonen hos Moss To-Takt AS og synes de alle markerer seg greit i miljøet.

Kunnskap om bil
Rodal legger til at ingen av jentene er ansatt for at de er jenter. De har alle markert seg med bred interesse for bil og legger for dagen gode kunnskaper om moderne biler. Det er slike folk vi trenger, når dagens kompliserte kjøretøyer skal presenteres og forklares for kundene. 

Charlotte Bergljot Billing er bare 24 år. Men med sin genuine interesse for bil, sin bakgrunn som mekaniker på verksted og i bilutstyrsbutikk, er Rodal sikker på at hun vil være en ressurs for kundene. 

V8’er
Charlotte betror oss at det ikke er el-bilene som fanger hennes største interesse. Hun medgir at de tekniske og elektroniske løsningene er fascinerende og banebrytende, men når hun hører lyden av en V8’er brumme kommer det gode følelser frem. 

Hvis noen håper på å få oppmerksomhet fra denne jenta, bør de nok ikke stille utenfor med en Tesla. De gjør nok lurt i å skaffe seg en bil med markert brummelyd.

Hestejente
En altoppslukende hobby finner Charlotte i spiltauene i stallen. Der har hun sin egen hest som hun naturlig nok bruker all sin fritid på. Den gamle traveren er konvertert til en stabil og god ridehest som gir Charlotte og hesten mye glede sammen. Den krever mye tid og oppmerksomhet – betror Charlotte oss, slik at andre interesser blir satt litt i skyggen. 

Med den nye jobben hos Moss Totakt AS, som hun startet med den 1. februar, regner hun med at kunnskapene om bil vil bli betydelig styrket de nærmeste årene. Kontaktene med kunder, mekanikerne på verkstedet og ikke minst henne kolleger bak disken i kundemottaket gir henne daglig verdifullt påfyll om bil. 

Charlotte Bergljot Billing betror oss at hun stortrives hos Moss To-Takt AS, og gleder seg til hver dag på jobb.

Tekst og foto: Ivar B Johansen

Related posts

Nissan Ariya et av årets beste bilkjøp?

mortensen

«Europas fineste veteranbil»

mortensen

Nordlie Auto: Årets forhandler av Audi

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy