Image default
HøydaTina

Høyda en levende bydel

Handelssamarbeidet På Høyda midt i Moss er godt i gang med arbeidet om å gjøre området til et godt sted å bo, besøke og drive virksomhet. Stigende medlemstall i samarbeidet og ivrige bedrifter gjør at bydelen blir mer levende gjennom ulike tiltak og aktiviteter. Et resultat er «Høyda Bilfestival 2019».

Høyda Bilfestival – en ny tradisjon!
Lørdag 1.juni 2019 gikk den aller første «Høyda Bilfestival» i Moss av stabelen. Været var noe ruskete, men det stoppet ikke mossingene fra å møte opp. Helt fra start kl.10  var det mennesker i Vingparken, og det kan anslås at det var nærmere 1 500 besøkende i løpet av festivaldagen.

Her var det noe for enhver smak, liten som stor, veldig bilinteressert eller mindre bilinteressert. Innen bil huset parken alt fra de eldste bilene, de nyeste personbilene på markedet, til superbiler med mange hestekrefter under panseret. I tillegg til biler var det underholdning for hele familien. Ansiktsmaler, drifting, hoppeslott, verdensmester i triksing, dans, bamsesykehus og show fra scenen er noen av aktivitetene som fant sted.

En stor takk til alle samarbeidspartnere og involverte som har samarbeidet for å få dette til.

 • Moss To-Takt
 • Brennes Auto
 • Bilbutikk1
 • Mobile Moss
 • Moss Autocenter
 • Bertel O. Steen
 • Sulland BMW
 • Toyota Moss
 • Nordlie Auto
 • Sulland FORD
 • Bredsand Bil & Tilhengersenter
 • Sparebank 1 Østfold Akershus

Mange positive tilbakemeldinger har tikket inn i ettertid om det etterlengtede arrangementet. Derfor kan På Høyda midt i Moss og samarbeidspartnere med glede avsløre at«Høyda Bilfestival» er på plass igjen neste år 6. juni 2020 i Vingparken. En ny tradisjon er født. Vi ses!

Aktivitet skaper aktivitet
Dess flere som er med i samarbeidet, jo flere ting får vi til her på Høyda. På Høyda midt i Moss har allerede sett at aktivitetene har gitt mersmak både blant befolkning og næringsliv. En ny stor aktør har meldt sin interesse og vil være med på å skape enda en aktivitet for byen. Det er bare å følge med i avisa og sosiale medier på det spennende som skjer fremover, og ikke minst ta del i den voksende og levende bydelen.

Bli med på Gla’dager!
19.-22. juni er det gla’dager på Høyda – områdets handledager med gode tilbud og annet moro. Lørdag 22. juni kl. 12-16 blir det utemarked på Rygge Storsenter. Butikkene flytter ut og det blir gode tilbud og aktiviteter for store og små. Hoppeslott, ansiktsmaling, popcorn, bamsesykehus og rundturer med det elektriske toget er noen av aktivitetene denne dagen.

Følg arrangementet «Gla’dager på Høyda» på Facebook for å se hva som skjer i området.

Bli med i handelssamarbeidet
Bli med på å bidra til å fremme Høyda som er et godt sted å bo, besøke og drive virksomhet

For innmelding kontakt prosjektlede, 
Tina Lorentzen; 
Kontakt: tina@hoyda.no
Mobil: 909 28 912

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy