Image default
Hjem & Fritid

HI-FI Klubben flytter til Rygge Storsenter

18.juni 2015, skal alt være klart, HI-FI klubben flytter fra sentrum og inn på Rygge Storsenter og har lokalet vis a vis Vinmonopolet. – Det er nok å henge fingrene i nå en uke før åpning, og vi gleder oss til å komme inn i nye, friske lokaler sier butikksjef Simen Kull.

– Hva er tanken bak en slik flytting? – Vi har holdt til i sentrum i litt over åtte år nå, og dessverre  har mye blitt lagt ned rundt oss i løpet av disse årene. Vi ser at det er mye handel utenfor sentrum, vi flytter oss rett og slett etter folket. Konseptet er det samme som før og for samme kundegruppe, og vi får nå moderne lokaler og siste generasjons HI-FI innredning som passer til det vi faktisk driver med. Det blir en tøff butikk både for menn og kvinner, alt er bygd helt nytt, og det blir mer butikk og mindre «lager-følelse» sier Simen. Lokalet er inndelt i fire rom med mye større veggplass til våre utstillinger og den slitte parketten er byttet ut med vegg- til vegg teppe og kule farger. Vi vil blant annet få eget kinorom og stereorom, egen TV-vegg, alt er smart satt opp slik at kundene vil få god oversikt over våre produkter. Og ikke minst lyd! Vi får bedre lyd, det er det egne krav til og det er faktisk en vesentlig fordel for en HI-FI butikk, smiler Simen.

Godt utvalg og noe for enhver smak

– HI-FI klubben vil fortsatt ha de samme produktene som før, men i de nye lokalene vil det gjøres plass til mere demo av våre produkter og det ser vi frem til å kunne tilby våre kunder, sier Simen.

– Hvilke produkter selger dere mest av?

– Streeming-produkter går det mye av, det er blitt veldig populært. Med det menes altså produkter som styres av en smarttelefon eller nettbrett. Alt kan i grunn styres derfra, og har man først blitt vant med å bruke streeming-produkter synes de fleste det er en lettvindt og grei løsning. Ellers har vi de gode gamle stereoanleggene, selvfølgelig i moderne utgave, med store høyttalere som man for eksempel kan felle inn i veggen eller ha ute på terrassen året rundt.

Hjemmekinoanlegg er populært, enten man velger prosjektor og lerret eller skjerm. Skjernstørrelsen kan man i prinsippet få så stor man vil, har du veggplass nok har vi skjerm nok, smiler Simen. På høyttalerfronten har det skjedd mye, det er enormt mye å velge i både når det gjelder størrelse, lyd og utseende. 80-talls kassen er vi heldigvis ferdig med, nå får man så og si alt i nette fine utgaver og designversjoner. Av små-elektrisk selger vi mye DAB radioer, og hodetelefoner i utallige varianter. Der kan man få alt fra ørepropper til 200 kroner til headset til 5-6000, sier Simen.

Historiske omgivelser

– Vi vil befinne oss i historiske omgivelser sett med våre briller, Seas fabrikker AS, elektronikkprodusenten som blant annet produserer høyttalere, er lokalisert rett over veien så det passer bra å være i «HI-FI land». Det at vi nå tilhører et storsenter medfører flere fordeler. Det er parkeringsplasser til alle, det har vi ikke akkurat vært bortskjemt med fra før og vi får også utvidet åpningstid, noe som absolutt er en fordel.

Vi har i alle år merket stor pågang den ene dagen i uken vi har hatt langåpent. Min min teori er at de fleste ikke kjøper HI-FI på formiddagen, det er en ettermiddags/kvelds-greie, det har jeg alltid sagt,så nå får vi se, sier Simen.

Jeg føler meg sikker på at vi har tatt et riktig valg og vi har fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra kundene så langt. Selv om det er mye å gjøre før åpning, og vi nok har noe høyere puls enn vanlig er vi positive og gleder oss, avslutter Simen Kull som ønsker gamle og nye kunder velkommen til ny og moderne

Tekst og foto: Kristin Emilie Gudbrandsen

Related posts

Expert på fisk og reptiler

mortensen

Scandic Markiser Moss: Våre kunder vil ha solskjerming og le

mortensen

Kortreist trygghet

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy