Image default
Hjem & Fritid

Scandic Markiser Moss: Våre kunder vil ha solskjerming og le

Det er et bredt utvalg i produkter som leveres fra Scandic Markiser avd. Østfold Ekoltveien 112. Nå som solen skinner og en plass i skyggen kjennes godt, er det solskjerming og le plasser kundene etterspør – sier en smilende daglig leder Ann-Sofie Finsrud. Et tiltalende showrom med et utsøkt utvalg av deres produkter er oversiktlig plassert rundt i lokalet.

Solskjerming er selvfølgelig det store hos oss – smiler Finsrud. Dette omfatter skjerming både inne og ute med markiser, plisségardiner, persienner og zipscreen., men produkter som også tilpasses er vindskjerming og varmepumper. I tillegg leveres det også garasjeporter av høy kvalitet. Vi har et utall av muligheter av løsninger som kan tilpasses de aller fleste kunders ønsker og behov.

Norsk produkt
Med produksjon på Gjøvik er det rimelig kort vei fra fabrikk til forbruker over hele Norge. Vi kan tilpasse løsninger til den enkelte kunde på en rimelig og effektiv måte når vi har tette bånd mellom produksjon og den enkelte salgskonsulent. 

Scandic Markiser ble etablert på Gjøvik i 1995 og har siden den gang hatt over 120 000 fornøyde kunder via filialer over det meste av Norge – forteller daglig leder Ann-Sofie Finsrud og legger til at de har vært representert i Østfold de siste 20 årene. I 2018 flyttet de inn i sine nyoppussede og delikate lokaler her i Ekholtveien, som gir kundene en unik mulighet til å se de ulike produkter montert.

Montering og service
I tillegg til de tre selgerne, er det også ansatt fire montører som sørger for at kundene får sine solskjermingsprodukter montert på en sikker og faglig måte. Finsrud iverer i å fortelle at montørene også reiser på rene servise oppdrag. Dette omfatter ikke bare Scancic Markiser sine egne produkter, men også andre merker som kanskje ble levert for mange år siden. Fabrikken på Gjøvik har her unike muligheter til å tilpasse og lage deler, slik at dine kanskje litt defekte markiser kan leve en del år til. 

Markiser skal kunne ha en lang levetid. Dukens levetid er selvfølgelig avhengig av miljøet den står i og byttes ved behov. Rammeverket kan enkelt overleve i minst 30 til 40 år sier Finsrud med overbevisning.

Med en kundeportefølje som omfatter mange store prosjekter og borettslag finnes det også et utall av mindre prosjekter som tas på like stort alvor. Vi bestreber oss på leveringstider som kan være innenfor kundens ønsker og gjør vårt beste for å overholde dette – avslutter Ann-Sofie Finsrud, mens hun smilende ønsker oss velkommen tilbake og følger oss til døren.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Expert på fisk og reptiler

mortensen

En godtebutikk for hage- og skogsinteresserte

mortensen

Biltema: Fra 10 til 60 varehus på ti år

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy