Image default
Bil

Kaptein Rødskjegg bytter ut skuta med Leaf

Brennes Auto ved Bjørn Ernø har sponset den lokale sjørøveren med en elbil fra Nissan.

«Rød på bøljan blå – Grønn på veien grå». Slik lyder det nye mottoet klistret til alteregoet til Odd Espen Skjærbrekks sponsede bil. Grønne Kaptein Rødskjegg har hatt bilen i 14 dager, og dette har ikke gått ubemerket.

– Det er helt fantastisk. Det er bare moro. Det morsomste er at ungene går ut av skinnet sitt. Folk stopper opp hjemme og tar bilde av seg selv ved siden av bilen. Det tar helt av, ler Skjærbrekk.

– Jeg hadde aldri trodd det skulle bli sånn. Vi har aldri fått så mange spørsmål, responsen har vært helt fantastisk, sier Ernø.

Overraskende fornøyd
Lørdag 13. juni hadde Kaptein Rødskjegg et show ved Brennes Auto, i forbindelse med bilforretningens 6 årsdag. Før showet ble Brennes Auto nedringt av mossinger som lurte på når showet var, hva som skjedde og lignende. Dette er Ernø veldig fornøyd med.

– Hvorfor har Brennes Auto valgt å sponse bort en Nissan Leaf til Kaptein Rødskjegg?

– Vi ble jo kjent på litt forskjellige steder, og så var det snakk om å sponse Kaptein Rødskjegg med ett eller annet. Og da var jo spørsmålet HVA skal vi sponse dem med? Hva legger folk merke til? Da fant vi ut at en elbil, Nissan Leaf, det skulle Rødskjegg kjøre. Det ble konklusjonen ut av dette. Det er en bra avtale for oss, og jeg tror han Odd Espen setter pris på å ha en Nissan Leaf som han kan bruke, smiler Ernø.

Mange ville kanskje ha trodd at kapteinen selv var litt mer «bensin og brann» enn elektrisk. Men dette er ikke noe å tenke over for Skjærbrekk sin del. Dessuten er Leaf’en pimpet opp med bilder av sjørøverne i front, flammer og pistoler i bakgrunnen.

– Hvordan er det å ha en Leaf til disposisjon Rødskjegg?

– Det er en glede å kjøre den. Jeg er overraskende fornøyd over hvor god bilen er. Jeg hadde høye forventninger og det er faktisk bedre enn det, sier Skjærbrekk.

Ønsker å spre glede – og selge biler
Det er cirka 18.000 Leaf’er registrert i Norge. I Moss har Brennes Auto solgt 220 biler siden den kom i 2011. Gutta forklarer at forholdet mellom Brennes Auto og Kaptein Rødskjegg bare har blitt bedre, og at det er artig å kunne samarbeide.

– For min del er jobben min å få kjøre en elbil, være synlig i trafikken og sørge for at ungene synes det er gøy. Å spre glede er en del av jobben, sier Skjærbrekk.

– Og når Odd Espen får med seg ungene, så får vi med oss foreldrene. Fordi unger ikke går alene, skal vi selge biler til foreldrene, smiler Ernø.

I avtalen mellom Brennes Auto og Kaptein Rødskjegg, er bilen hans i tre måneder. Hvis dette fungerer bra kan det hende at Brennes Auto vil vurdere en forlenging.

– Det har vært veldig mye positivt hittil. Jeg er veldig fornøyd. Det er så mange som legger merke til dette her. Tilbakemeldingen vi får om Odd Espen og gutta er helt genialt, sier Ernø.

– Det er godt og deilig å høre det. Det er det her vi ønsker og har jobbet for i mange år. Så samarbeidet med Nissan og Brennes Auto, det er helt topp, sier Skjærbrekk.

– Kjør Nissan Leaf oppfordrer Ernø til slutt.

– Ta en selfie med bilen, oppfordrer Kaptein Rødskjegg.

Related posts

Riis Bilglass med super start

mortensen

Nordlie Auto har store forventninger til helelektriske Skoda Enyaq iV

mortensen

Vant drømmetur til Sør-Korea

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy