Image default
Rygge Storsenter

Fortjent heder til Sport1 på Rygge storsenter

I konkurranse med over 200 andre Sport 1-butikker i landet ble faghandelen innenfor sport på Rygge storsenter nylig hedret for sitt vanvittige salg av Hoka løpesko. 

Det er tydelig at den franske løpeskoprodusenten Hoka trigger far og sønn Nieuwlaat i Sport 1-butikken på Rygge storsenter. Når vi legger turen innom og forhører oss litt om hvorfor nettopp dette merket har fått så godt fotfeste så prater begge nærmest på inn og utpust.

– Kvaliteten er selvfølgelig en av grunnene til at dette merket har slått seg så stort opp blant annet her til lands. I tillegg skiller de seg ut fra de andre produsentene med sin unike teknologi. Spesielt dempingen er unik, forklarer Simen Nieuwlaat.

Gått kun en vei
Vi må tilbake til 2009 for å finne første gang Hoka ble introdusert for det norske markedet. Den gangen ble det sett på som noe for seg selv.

– Jeg skal jo glatt innrømme at de så rare ut den gangen de kom, men jeg er utrolig glad for at Sport 1-kjeden valgte å satse på de. Salget av Hoka-sko har bare pekt en vei og det er oppover. Den største utfordringen vi har hatt er faktisk å få tak i nok sko til alle som ønsker de. For å gi et eksempel på populariteten fikk vi inn 50 par av en damemodell i midten av desember. Nå en måned senere har vi kun ett par igjen, uttaler Peter Nieuwlaat.

Ikke bare for løperne
Selv om Sport 1- butikken på Rygge storsenter først og fremst selger løpesko fra den franske skoprodusenten, så betyr ikke det at kundene kun benytter de til å løpe med.

– Jeg vil tro at nærmere 50% av alle par vi selger her hos oss går til kunder som ønsker et par gode sko å gå med. Normalt sett har jo alltid løpesko vært foretrukket hos de som går mye, men etter at Hoka ble lansert har majoriteten helt klart gått over til dette merket. Den spesielle utformingen og den unike dempeevnen selger rett og slett seg selv. Har du først tatt i bruk Hoka-sko, ja da skal det mye til at du ikke fortsetter med dette merket, smiler Simen Nieuwlaat.

Hva betyr det å få en slik annerkjennelse som dere nå har mottatt?
– Det er selvfølgelig moro å se at vi hevder oss så godt på landsbasis i konkurranse med svært mange dyktige forhandlere. Denne annerkjennelsen gir i hvert fall økt motivasjon. Vi satser på å holde oss helt i Norgestoppen også fremover, avrunder Simen Nieuwlaat fornøyd.

Av Petter Andresen

Related posts

Suksess med «unormale priser»

mortensen

Frister med godt utvalg av vegetarmat

mortensen

Specsavers forlater Moss sentrum til fordel for Rygge Storsenter

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy