Image default
Helse & Velvære

Kans Beauty – vippe- og brynekspert

Handelsforeningen i Høyda området vinner stadig flere medlemmer. Et av de siste tilskuddene er Tina Dieu Nguyen med sin virksomhet Kans Beauty. Hun driver med vippe Extensions og permanent sminke samt en lang liste med behandlinger inne skjønnhet og velvære for kvinner.

Mulighetene til en felles markeds-føring av sine tjenester og kunne utnytte dette fellesskapets store nedslagsfelt, var nok en av de sterkeste grunnene til at hun valgte å melde seg inn i foreningen. I tillegg fikk hun muligheten til å kunne benytte seg av rådgiverne og ekspertisen som foreningen representerer.

Bygge opp akademi
Den store drømmen er at det på sikt kan bygges opp så mye ekspertise at fundamentet for et drivverdig akademi innen området skjønnhet og velværepleie er til stede. For at dette skal lykkes, mener Tina at det krever enormt med hardt arbeid, og en klar målsetning. 

Siden starten for fem år siden i et lite rom i etasjen over, har denne virksomheten utviklet seg til en flott salong med god plass til det utstyret og de bekvemmeligheter som kreves i denne bransjen.

Tina D. Nguyen startet så smått med litt kursing for to år siden, og holder jevnlig noen kurs innimellom. Kundetilgangen og arbeidsmengden setter naturlige begrensninger i den delen av virksomheten, men på sikt ser hun absolutt at det vil kunne være et ganske godt marked for den typen akademi som har i sine planer. På spørsmål om hun ikke er urolig for at det skal dukke opp mange konkurrenter innenfor bransjen når hun holder så mange kurs, smiler hun lett og rister på hodet. Alle som ønsker det, fortjener en kjangs – sier Tina og legger til at de riktige flinke får sin utdanning likevel. Da kan de like gjerne gå på kursene her hos meg. Vi har allerede flere som får litt praksis her i salongen hos meg. Hvis den positive utviklingen fortsetter må jeg nok til slutt ansette noen, og da vil jeg jo ha endel å velge fra.

Litt sesongbasert
På lik linje med andre virksomheter i tilsvarende bransjer, er bestillingslistene preget av de ulike sesonger. I såkalte høysesonger med mye selskapeligheter er det ventetider på opptil 2 uker. Resten av året vil det kanskje bare være et par dager smiler innehaveren. Hun er takknemlig for kundetilgangen og er glad for alle de faste kundene som dukker opp fra år til år.

Tina D. Nguyen ser lyst på fremtiden. Hun legger ned mye hardt og dedikert arbeide i sin virksomhet. Det slår oftest positivt ut, så jeg tror nok at Tinas drømmer om Kans Beauty på sikt vil komme i oppfyllelse. Lykke til!!

Tekst og foto: Ivar B Johansen

Related posts

Nå husker Inger (81) mye bedre

mortensen

Nuovo – effektivt velvære

mortensen

Grand Barber kom sent, men godt

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy