Image default
Bil Nytt på Høyda

Brennes Auto Moss med ny Suzuki

Nye Suzuki across 4×4 er her! Dette er en robust og sporty plug-in hybrid-SUV. Den er utstyrt med et sofistikert plug-in hybrid-system og med Suzukis elektroniske firehjulsdrift-system «E-Four». Suzuki across 4X4 er en kompromissløs, fullverdig og moderne SUV.

Brennes Auto As Moss har som Suzukiforhandler gleden av å introdusere den nye Suzuki ACROSS 4×4. Dette er Suzukis flaggskip, og du vil få med 4×4 og automatgir inkludert i prisen! Daglig leder Daniel Hertzman er full av lovord for det nye medlemmet i Suzukiporteføljen.

Første «Plugginn»
Suzuki ACROSS 4×4 som leveres fra september 2020 er en svært godt utstyrt utgave til kr. 559.800, -. levert Moss. Suzuki har tidligere levert flere hybrider, men dette er den første som lanseres som en plug-in hybrid. Den kommer med et avansert plug-in hybrid-system som gir et økonomisk forbruk og lave CO2-utslipp.

Med en elektrisk rekkevidde på hele 75 kilometer vil det meste av kjøringen innenfor by og tettbebygget strøk foregå med null utslipp. 

Kombinasjon av en 2,5 liters bensinmotor og to elektriske motorer på henholdsvis 134kW og 40kW, får ACROSS en motoreffekt på hele 306HK. Dette gir bilen en akselerasjon fra 0-100 på kun 6 sekunder og i tillegg mangler det heller ikke på god kjørefølelse.

Avansert teknologi
Den avanserte teknologien vil gjøre at bilen tilpasser seg det kjøremønstret du ønsker. Plug-in hybrid-systemet er utstyrt med fire moduser: Standarden er EV-modus, auto EV/HV-modus, HV-modus og batteriladnings-modus. Sjåføren kan selv velge hvilken modus man ønsker å benytte, avhengig av kjøreforhold og batterinivå. I EV-modus vil kjøretøyet kun drives av den elektriske motoren selv ved full akselerasjon. I EV/HV-modus vil motoren bidra når det for eksempel skal akselereres. I batteriladnings-modus vil motoren ta over og lade batteriet.

E-Four Electronic 4×4-system er et firehjulsdrift-system som gir sjåføren god håndtering og kontroll på glatte underlag. Her kan du velge mellom 4 ulike moduser: Normal, Eco, Sport og Trail.

Høy sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. ACROSS 4×4 er den Suzuki med flest sikkerhetsfunksjoner til nå. Bilen er utstyrt med: Kollisjonsvarsler, med auto-brems; Dette systemet hjelper føreren med å unngå kollisjoner med andre biler, syklister eller andre myke trafikanter. Dette gjøres ved å overvåke veien med en millimeter-presis radar, samt et kamera. Systemet gir varsler og hjelper til med nedbremsing. Den er også utstyrt med Dynamic Radar Cruise Control sørger som for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.

I tillegg har du blindsonevarsleren som overvåker om det kommer biler eller andre objekter passerende ved din blindsone. I sidespeilet varsles du med et ikon som lyser opp, i tillegg vil bilen gi et lydsignal om du kjører mot objektet i blindsonen.

3 merke forhandler
I tillegg til Suzuki har vi nå to andre bilmerker vi forhandler – forteller Daniel Hertzman. Fra tidligere har vi jo Nissan, som er vårt topp salgsprodukt, og vi har nå supplert med som nevnt Suzuki og i tillegg BYD. Et merke som enda ikke er så godt kjent, men som vi er sikre på vil komme med ekspressfart inn i det norske markedet – legger han entusiastisk.

Vi har oppdatert både salgsapparat og verkstedavdelingen, slik at de er klare til å håndtere de to nye merkene.

Vi gleder oss alle til å møte markedet i Moss og omegn med to for oss nye bilmerker og håper riktig mange vil finne veien til våre store og romslige lokaler på Høyda – avslutter Hertzman og tar smilende imot kundene som tålmodig venter i hallen.

Tekst og Foto: Ivar B Johansen

Related posts

Obs Bygg Moss har grill sesong hele året

mortensen

Nathalie Engebretsen: Klar for nye utfordringer på Høyda

mortensen

Sykkelverket: – Nå har vi havnet midt i smørøyet

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy