Image default
Helse & Velvære

Grand Barber kom sent, men godt

For en drøy måned siden ble konkurransen, Norges Best Skjegg avholdt i Oslo. Her ble det kåret NM-vinnere i ulike kategorier i tillegg til at flere av de store salongene og importørene innenfor faget hadde stands. En av de som fikk rikelig med anledning til å vise seg frem var Grand Barber fra Moss. De kom sent, men godt.

– Tror du ikke jaggu meg at vi klarte å komme for sent til oppstarten. Kanskje ikke det smarteste i og med at vi skulle stille med egen stand, men da ble gode råd dyre. Vi måtte jo bare markere at vi var på plass for å få oppmerksomhet. Vi er kanskje ikke best på det som har med tid å gjøre, men når det kommer til å markere seg så har vi full kontroll. 

Vi elsker jo å skape litt liv og det ble det også. Helt til de sene timer. Vi avsluttet faktisk med å ordne skjegget til store deler av et mannskor, ler innehaver Rijad Ademi.

Interessen for skjegg og bart har nærmest eksplodert i Norge de siste årene. Det har til og med ploppet opp ulike foreninger. Størst av de alle er foreningen Skjeggmenn. De har faktisk rukket å runde over 11 000 medlemmer og tallet er stadig stigende. Når man først klarer å samle både bransjefolk og skjeggentusiaster på samme sted så er det viktig å kjenne sin besøkelsestid, forteller Ademi.

– Å være til stede her vil jeg nesten si er obligatorisk for oss som driver innenfor denne businessen. Å være en del av denne messen er selvfølgelig utrolig inspirerende for oss. Vi bruker jo ulike teknikker mange av oss og da kan man jo få studert disse på nært hold. Nesten like viktig som det faglige er den sosiale biten. Det er et utrolig samhold i dette miljøet som kun har fokus på å dra hverandre opp. Rett og slett et flott miljø å være en del av, skryter barberen.

Hva mener du er hemmeligheten bak å bli en god barberer?

– Det er enkelt og greit at du må elske faget ditt. Kun på denne måten kan du gi kunden den ultimate klippen eller behandlingen. Du må rett og slett ha et lidenskapelig forhold til det hele, slik vi har hos Grand Barber, svarer Ademi med et lurt glimt i øyet.

Tekst: Petter Andresen

Related posts

Drømmestart for Beautyshot

mortensen

La barten gro!

mortensen

Tannféen i Moss har all grunn til å smile!

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy