Image default
Nytt på Høyda

Fargerike Bretun Interiør : «- vi gleder oss til å flytte»

Etter at bygget i Varnaveien ble ervervet har vi hatt et forventning-sug i magen – forteller eier Lars Erik Andresen. Man blir jo litt urolig når man skal flytte fra lokasjonen vi har hatt i nærmere 41 år. Her har vi utvidet etter hvert som lokalene ble tilgjengelige, men nå var tiden inne til en markant endring. 

Fargerike Bretun Interiør AS er en butikk i hjertet av Moss by, med over 60 års historie som fargehandel bak seg. Butikken er i dag eid av Lars Erik Andresen og Raymond Brynhildsen, og har totalt 16 ansatte, inkludert håndverkere. Med lokaler som omfatter mange rom på ulike nivåer, gir vår type virksomhet daglige utfordringer på logistikk, parkering og trafikk.

Nye lokaler
Etter at vi ervervet bygget etter Industriservice AS og Tools, har vi hatt en omfattende byggeprosess som gjør at bygget fremstår som et moderne og velfungerende bygg. Med noen fasade endringer som virkelig kan glede omgivelsene, vil bygget nå fremstå som nytt. Fargehandelen vil bebo hele første etasje, og med de store nye vinduene i andre etasje vi flere solide leietakere flytte inn – smiler en entusiastisk Andresen. 

Alle våre ansatte er nå inne i det vi kaller en forberedende flytteprosess. Planlegging ned til minste detalj, sammen med store forventninger til de nye lokalene i et velfungerende handelsområde, gir oss alle det lille suget i magen. Det er nå litt rart med det man er vant med – sier Andresen. Nå vet vi hvor alt er og hvor i dette labyrinthuset de enkelte varer befinner seg. Nå skal alt flyttes til nye oversiktlige lokaler, og varene får nye plasser. Men, med god logistikkplanlegging og en nøye gjennomtenkt flytteprosess, regner vi med at dette vil flyte greit på plass.

Leie ut i sentrum
Lokalene i sentrum vil ikke ble avhendet med det første – sier Andresen. Vi har mange planer på blokka, og det er jo et område i rivende utvikling med store aktører rundt oss på alle sider, så vi regner med at vi vil være med på utviklingen av dette området i fremtiden. 

Samtlige ansatte utrykker forventning til at Fargerike Bretun Interiør AS skal inn i nye lokaler om ikke lang tid. Noen uforutsette forsinkelser har ikke overraskende oppstått, men det meste av disse er avklart og man regner med at samtlige godkjenninger vil være på plass rett over nyttår. Da står vi alle klare til å flytte inn – avslutter Lars Andresen fornøyd.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

Noen setter Moss på kartet, andre setter Moss på bilen

mortensen

Nå kan Ida ønske velkommen til «nye» City Syd Blomster

mortensen

Nå kommer Intersport Outlet til Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy