Image default
Bil Nytt på Høyda

Ernø Auto: – med far og sønn ved roret

Etter 8 år på verkstedet mente Kenneth W. Ernø at tiden var kommet for nye oppgaver. Når det da passet sammen med at Ernø Auto fant tiden moden til å utvide med en fulltidsstilling, var ikke valget vanskelig. Far og sønn Ernø selger biler hos Ernø Auto AS i Rabekkgata.

Med junior på laget er det et meget godt supplement i staben – forteller Bjørn G. Ernø som er et kjent navn blant bilkjøpere i Mossedistriktet. Med rundt 30 år i bilsalg er det mye erfaring og kompetanse som kan overføres innen familien smiler bilselgeren.

Vi klarte å praie den travle mannen ved lunchen og håpet da at vi kunne få en rolig prat. Sittende helt ytterst på stolen og med øynene sveipende rundt i de tradisjonsrike lokalene etter kunder, fikk vi noen minutter mens han la pålegg på skiva. 

Bjørn G. Ernø innrømmet at ansettelsen av sønnen hadde flere positive baktanker. Dette er opplæring med seriøse fremtidsplaner sier han mellom salamiskivene. Tanker er at jeg med tiden skal kunne begynne å venne meg til tanken med å trappe litt ned og kanskje kunne realisere noen ferieplaner som ble lagt på is for mange år siden.

Kenneth W. Ernø startet optimistisk den 1/3-2020 og fikk akkurat satt frem familiebildene på skrivebordet da koronasituasjonen rammet landet. Ernø Auto var jo intet unntak, men heldigvis klarte vi oss gjennom den tøffe tiden uten permisjoner. Det var skremmende rolig, og biltilsynets nedstengning gjorde ikke akkurat situasjonen enklere.

Vi kom oss gjennom og ser veldig lyst på fremtiden. Vi har solgt mellom 350 til 400 biler i året og håper at vi skal klare å opprettholde disse tallene og kanskje til og med øke litt. 

Bilsalgsbransjen er tøff, men med flinke konkurrenter kreves det bare litt mer av oss – smiler Ernø og legger til at det langt fra er noen krig, bare sunn konkurranse.

Tekst: Ivar B Johansen

Foto: Jørn Mortensen

Related posts

100 års erfaring innenfor bilsalg

mortensen

Nuovo – effektivt velvære

mortensen

Drømmer om å bli den ultimate gavebutikken på Høyda

mortensen

Denne nettsiden bruker «cookies» for å forbedre brukeropplevelsen. Vi regner med at det er OK for deg. Er det ikke greit velger du det selv. Aksept Les mer

Privacy & Cookies Policy